Administraţie

Foto Situaţie tragicomică, la Brebeni: Primăria a instalat, în 2022, ghirlande luminoase deasupra străzilor din localitate şi nu le-a mai dat jos niciodată (FOTO)

Situaţie tragicomică, la Brebeni: Primăria a instalat, în 2022, ghirlande luminoase deasupra străzilor din localitate şi nu le-a mai dat jos niciodată (FOTO)

O primărie din Olt a montat ghirlande luminoase pentru Sărbătorile de Iarnă în mai multe puncte din comună şi nu le-a mai dat jos niciodată, din 2022 şi până acum. Instalaţiile din Brebeni s-au degradat din cauza condițiilor meteo şi atârnă peste drumul judeţean DJ 546, care traversează comuna, dar şi peste mai multe uliţe ale localităţii.


Învăţământ

Foto Anunţ oficial: Politehnica Bucureşti deschide o filială la Slatina (FOTO)

Anunţ oficial: Politehnica Bucureşti deschide o filială la Slatina (FOTO)

Deschiderea unei filiale a Universităţii Politehnice Bucureşti la Slatina a fost anunţată în mod oficial, marţi, printr-o conferinţă de presă care s-a desfăşurat la sediul CJ Olt. La eveniment au fost prezenţi primarul Emil Moţ, preşedintele CJ Marius Oprescu, rectorul Politehnicii, Mihnea Costoiu, inspectorul şcolar general Adrian Bărbulete, dar şi alţi reprezentanţi ai prestigioasei universităţi.