Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comentariul Gazetei » 12 decembrie 2016, ora: 15:11
facebook twitter Feed rss
 

Alina Gorghiu, ieşire pe uşa din dos!

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

PSD a bătut rău PNL! Eşecul a fost usturător pentru şefa liberalilor Alina Gorghiu, care mai avea puţin şi plângea în direct imediat după aflarea rezultatelor. Românii au ales programul coerent, salarii şi pensii mai mari şi scăderea TVA. Sunt convinsă că au dat un vot de încredere PSD din motive economice, gândindu-se că le-ar sta bine cu bani în plus în buzunare atunci când merg să facă cumpărături în supermarketuri.


Liberalii nu au ieşit în faţă cu nimic coerent, cu nicio măsură, cu niciun program clar. Aceştia au spus doar că programul PSD nu este sustenabil! Alina Gorghiu a vorbit ori de câte ori a avut ocazia despre rivalii PSD-işti, despre problemele lor penale. Or o regulă de bun simţ spune foarte clar că este foarte bine să vorbeşte doar despre tine şi nu despre ceea ce a făcut sau va face rivalul tău. În ciuda trăsăturilor ei fizice rafinate, a ţinutei tot timpul exemplare, Gorghiu s-a dedat unei campanii murdare. Chiar agresivă! Dragnea a părut calm, a afişat o oarecare maturitate, a părut aşezat! Cei doi lideri au fost chiar în antiteză sau cel puţin aşa i-am perceput eu, iar românii au dat credit grupării ce este condusă de teleormănean! 


Chiar am fost amuzată când am văzut topul greşelilor făcute de PNL, în frunte fiind discursul „de lemn” al preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi parlamentările interminabile ale Alinei Gorghiu la adresa oamenilor politici ai PSD-ului. Acest gen de a face politică a fost sancţionat de români, care au înţeles că perioada sterilă din ultimul timp trebuie să ia sfârşit.


Românii nu au putut asocia guvernului tehnocrat, în frunte cu Dacian Cioloş, nicio măsură economică care să le aducă bunăstare! Aşa că de ce să mai prelungească calvarul!? Catastrofa înregistrată la alegerile parlamentare de către PNL nu a fost întâmplătoare, oamenii vor să trăiască mai bine, vor progresul.


După înfrângerea categorică, Alina Gorghiu şi-a depus mandatul! Nu a mai avut vorbele la ea, de această dată. A vorbit puţin, tot despre PSD! A rămas practic mută în faţa alegerilor făcute de românii care au ieşit duminică la urne. A rostit sec doar câteva cuvinte, a vorbit despre opoziţia pe care o va face PNL în Parlament. A plecat mâncând pământul, spunând că nu va răspunde la întrebările jurnaliştilor. Astfel, Alina Gorghiu iese pe uşa din dos, gestul liderului PNL fiind unul firesc! Cel mai probabil va fi urmat şi de alte demisii atât la nivel central, cât şi local.


Sunt curioasă ce va face Dacian Cioloş, care va fi poziţia sa, cum se va încheia aventura sa politică! Cel mai mult aştept, însă, ieşirea publică a preşedintelui Klaus Iohannis! Cum o mai dă oare neamţul acum?!
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API