Balş -8º C
Caracal -9º C
Corabia -10º C
Drăgăneşti-Olt -10º C
Piatra Olt -7º C
Potcoava -9º C
Scornicesti -10º C
Slatina -10º C
 
Miercuri, 25 ianuarie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 8 ianuarie 2017, ora: 13:41
facebook twitter Feed rss
 

Selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania

Persoanele interesate trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani

Studenţii olteni care doresc să lucreze în Germania, pe perioada vacanţei de vară 2017, au posibilitatea de a prinde un contract prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, în mai multe domenii.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Persoanele interesate trebuie să aibă între 18 şi 35 ani, să fie studenţi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, şi să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană.

Documentele necesare înscrierii pentru selecţie sunt: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fişă de solicitare - Bewerbung 2017 - completată în  două exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat şi modelul de completare a acestuia se regăseşte pe site-ul AJOFM Olt, www.olt.anofm.ro); adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţă de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat în varianta germană/engleză/română, în funcţie de solicitarea instituţiei de învăţământ, precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul AJOFM Olt, www.olt.anofm.ro ); trei fotografii tip paşaport şi copie permis de conducere (dacă este cazul).

Durata contractului de muncă este de minimum două luni. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Olt, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crișan, numărul 2, telefon 0249/411002, pentru a-şi înregistra dosarele de înscriere la selecţie.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 05.01.2017 - 09.02.2017, în intervalul luni - joi, orele 9.30-15.30 şi vineri între orele 9.30 - 12.30.


 
  

 

 

 

 
Alte articole din Social:
311 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ilie Bîzoi

Unii au numit secolul 21, secolul vitezei pentru că toate lucrurile se petrec repede, tehnologia şi ştiinţa avansează în fiecare secundă. Eu l-aş numi altfel: secolul disperării, mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor, când lumea parcă iese din globul de cristal, în care stă tot anul, şi se năpusteşte în magazine pentr ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
FOTO. Condiţii moderne pentru beneficiarii CIA Şopârliţa, cu investiţii de 2,3 milioane lei
Ordonanţa de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse, în dezbatere publică. Conţinutul documentului
Traseismul adjunctelor ISJ, acţiune în van. Arina Georgescu și Dalia Cârstea îşi vor pierde funcţiile, indiferent de adeziunea politică
Poliţiştii olteni, percheziţii în Dolj. Vizaţi, hoţi din locuinţe
Păunel: „Reprezentanţii supermarketurilor îşi doresc marfă de la noi, dar nu vor veni niciodată cu sacul cu bani şi cu maşina prin sat ca să adune marfa”
Caracalenii fac cursuri de calificare pentru a se angaja
Primăria Slatina va construi cele 48 de locuinţe pentru militari, lângă blocurile ANL de pe strada Orhideelor

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API