Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 8 ianuarie 2017, ora: 13:41
facebook twitter Feed rss
 

Selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania

Persoanele interesate trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani

Studenţii olteni care doresc să lucreze în Germania, pe perioada vacanţei de vară 2017, au posibilitatea de a prinde un contract prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, în mai multe domenii.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Persoanele interesate trebuie să aibă între 18 şi 35 ani, să fie studenţi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, şi să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană.

Documentele necesare înscrierii pentru selecţie sunt: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fişă de solicitare - Bewerbung 2017 - completată în  două exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat şi modelul de completare a acestuia se regăseşte pe site-ul AJOFM Olt, www.olt.anofm.ro); adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţă de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat în varianta germană/engleză/română, în funcţie de solicitarea instituţiei de învăţământ, precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul AJOFM Olt, www.olt.anofm.ro ); trei fotografii tip paşaport şi copie permis de conducere (dacă este cazul).

Durata contractului de muncă este de minimum două luni. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Olt, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crișan, numărul 2, telefon 0249/411002, pentru a-şi înregistra dosarele de înscriere la selecţie.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 05.01.2017 - 09.02.2017, în intervalul luni - joi, orele 9.30-15.30 şi vineri între orele 9.30 - 12.30.


 
  

 

 

 

 
Alte articole din Social:
433 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API