Balş -8º C
Caracal -9º C
Corabia -10º C
Drăgăneşti-Olt -10º C
Piatra Olt -7º C
Potcoava -9º C
Scornicesti -10º C
Slatina -10º C
 
Miercuri, 25 ianuarie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 9 ianuarie 2017, ora: 14:06
facebook twitter Feed rss
 

CSM Slatina, debut cu victorie în 2017

CSM Slatina, debut cu victorie în 2017

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut o victorie previzibilă în primul meci oficial din 2017. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora s-au impus fără probleme, scor 21-31, pe terenul celor de la Centrul Naţional Braşov. În urma succesului înregistrat, echipa slătineană a urcat pe locul al treilea în clasamentul seriei.

de gazetanoua.ro
redactia@gazetanoua.ro

Handbalistele slătinene n-au avut emoţii în privinţa obţinerii primului succes din noul an. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au întâlnit, duminică, în deplasare, Centrul Naţional Braşov, echipă formată exclusiv din junioare. Slătinencele au controlat ostilităţile în teren pe tot parcursul întâlnirii, aflându-se la conducere pe tabela de marcaj încă din primele minute ale întâlnirii. Jocul s-a încheiat cu o victorie categorică, la zece goluri diferenţă, scor 21-31, însă banca tehnică a echipei slătinene s-a arătat nemulţumită.

Victorina Bora le-a reproşat jucătoarelor sale numărul mare de goluri primite.

„Nu sunt foarte mulţumite de joc, vreau altceva. În primul rând, apărarea m-a nemulţumit. Am primit multe goluri. Tot timpul am cerut o apărare agresivă, însă au fost multe momente de relaxare. Ca să ai mingi de atac, trebuie să te aperi bine. Ele, în ultimele meciuri, au respectat ceea ce le-am cerut, de data asta nu au pus în aplicare ce lucrăm zi de zi la antrenament. Ne-am luat punctele, au fost şi anumite aspecte pozitive, doar că vreau ca ele să înţeleagă că trebuie să rămână concentrate pe tot parcursul celor 60 de minute de joc”, a declarat antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora.

În urma victoriei înregistrate, CSM Slatina a urcat pe locul al treilea în clasament, aflându-se la teri lungimi distanţă de prima clasată, SC Mureşul Târgu Mureş. Gruparea aflată sub comanda victorinei Bora are, însă, un meci mai puţin disputat decât liderul seriei.

CSM Slatina: Dumitrache, Diaconu, Nagy, Moisin (un gol), Carmen Veşcă (patru goluri), Geanina Drăghici (cinci goluri), Diana Constantinescu (două goluri), Elena Fulgoi (patru goluri), Iulia Andrei (şase goluri), Monica Amoagdei (trei goluri), Ştefania Lazăr (şase goluri).

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ilie Bîzoi

Unii au numit secolul 21, secolul vitezei pentru că toate lucrurile se petrec repede, tehnologia şi ştiinţa avansează în fiecare secundă. Eu l-aş numi altfel: secolul disperării, mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor, când lumea parcă iese din globul de cristal, în care stă tot anul, şi se năpusteşte în magazine pentr ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
FOTO. Condiţii moderne pentru beneficiarii CIA Şopârliţa, cu investiţii de 2,3 milioane lei
Ordonanţa de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse, în dezbatere publică. Conţinutul documentului
Traseismul adjunctelor ISJ, acţiune în van. Arina Georgescu și Dalia Cârstea îşi vor pierde funcţiile, indiferent de adeziunea politică
Poliţiştii olteni, percheziţii în Dolj. Vizaţi, hoţi din locuinţe
Păunel: „Reprezentanţii supermarketurilor îşi doresc marfă de la noi, dar nu vor veni niciodată cu sacul cu bani şi cu maşina prin sat ca să adune marfa”
Caracalenii fac cursuri de calificare pentru a se angaja
Primăria Slatina va construi cele 48 de locuinţe pentru militari, lângă blocurile ANL de pe strada Orhideelor

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API