Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 9 ianuarie 2017, ora: 14:25
facebook twitter Feed rss
 

Două drumuri judeţene închise din cauza zăpezii

Două drumuri judeţene închise din cauza zăpezii

Două tronsoane de drum judeţean din Olt sunt încă blocate sau închise, potrivit informaţiilor remise de Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Astfel, luni la ora 13.30, pe DJ 604, tronsonul Bucinișu - Obârșia era închis, iar pe DJ 642A, tronsonul Rotunda - Vlădila, circulația era blocată.

„O situație delicată s-a înregistrat în localitatea Obârșia, unde viscolul a blocat mai multe drumuri, însă se acționează permanent pentru deblocarea acestora, autoritățile locale asigurând sprijin populației aflate în dificultate. În acest moment se acționează pe toate sectoarele de drumuri amintite”, transmit reprezentanţii CJSU.

De vineri şi până luni, Secția de Drumuri Naționale Slatina a acționat cu 40 de utilaje și au fost folosite 150 tone de material antiderapant și patru tone de material chimic. La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit CJSU, pe întreaga rețea de drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă.

„Pe drumurile din centrul și nordul județului partea carosabilă este curată, parțial acoperită cu un strat de zăpadă tocată de unu - doi centimetri, iar pe cea din sud, unde a fost viscol, pe alocuri sunt semnalate straturi de zăpadă bătătorită și înghețată, alternând cu zăpadă tocată de până la patru centimetri”, se arată într-un comunicat remis de CJSU.

De asemenea, Consiliul Județean Olt a intervenit pentru deszăpezirea drumurilor județene, circulația rutieră desfășurându-se în condiții de iarnă, la ora transmiterii acestei ştiri. S-a acționat cu 56 de utilaje și au fost folosite 990 tone de material antiderapant.

 
Alte articole din Comunitate:
601 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API