Balş -8º C
Caracal -9º C
Corabia -10º C
Drăgăneşti-Olt -10º C
Piatra Olt -7º C
Potcoava -9º C
Scornicesti -10º C
Slatina -10º C
 
Miercuri, 25 ianuarie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 9 ianuarie 2017, ora: 14:25
facebook twitter Feed rss
 

Două drumuri judeţene închise din cauza zăpezii

Două drumuri judeţene închise din cauza zăpezii

Două tronsoane de drum judeţean din Olt sunt încă blocate sau închise, potrivit informaţiilor remise de Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Astfel, luni la ora 13.30, pe DJ 604, tronsonul Bucinișu - Obârșia era închis, iar pe DJ 642A, tronsonul Rotunda - Vlădila, circulația era blocată.

„O situație delicată s-a înregistrat în localitatea Obârșia, unde viscolul a blocat mai multe drumuri, însă se acționează permanent pentru deblocarea acestora, autoritățile locale asigurând sprijin populației aflate în dificultate. În acest moment se acționează pe toate sectoarele de drumuri amintite”, transmit reprezentanţii CJSU.

De vineri şi până luni, Secția de Drumuri Naționale Slatina a acționat cu 40 de utilaje și au fost folosite 150 tone de material antiderapant și patru tone de material chimic. La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit CJSU, pe întreaga rețea de drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă.

„Pe drumurile din centrul și nordul județului partea carosabilă este curată, parțial acoperită cu un strat de zăpadă tocată de unu - doi centimetri, iar pe cea din sud, unde a fost viscol, pe alocuri sunt semnalate straturi de zăpadă bătătorită și înghețată, alternând cu zăpadă tocată de până la patru centimetri”, se arată într-un comunicat remis de CJSU.

De asemenea, Consiliul Județean Olt a intervenit pentru deszăpezirea drumurilor județene, circulația rutieră desfășurându-se în condiții de iarnă, la ora transmiterii acestei ştiri. S-a acționat cu 56 de utilaje și au fost folosite 990 tone de material antiderapant.

 
Alte articole din Comunitate:
478 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ilie Bîzoi

Unii au numit secolul 21, secolul vitezei pentru că toate lucrurile se petrec repede, tehnologia şi ştiinţa avansează în fiecare secundă. Eu l-aş numi altfel: secolul disperării, mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor, când lumea parcă iese din globul de cristal, în care stă tot anul, şi se năpusteşte în magazine pentr ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
FOTO. Condiţii moderne pentru beneficiarii CIA Şopârliţa, cu investiţii de 2,3 milioane lei
Ordonanţa de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse, în dezbatere publică. Conţinutul documentului
Traseismul adjunctelor ISJ, acţiune în van. Arina Georgescu și Dalia Cârstea îşi vor pierde funcţiile, indiferent de adeziunea politică
Poliţiştii olteni, percheziţii în Dolj. Vizaţi, hoţi din locuinţe
Păunel: „Reprezentanţii supermarketurilor îşi doresc marfă de la noi, dar nu vor veni niciodată cu sacul cu bani şi cu maşina prin sat ca să adune marfa”
Caracalenii fac cursuri de calificare pentru a se angaja
Primăria Slatina va construi cele 48 de locuinţe pentru militari, lângă blocurile ANL de pe strada Orhideelor

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API