Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 9 ianuarie 2017, ora: 14:32
facebook twitter Feed rss
 

Ofertă săracă de locuri de muncă, la început de an, în Olt

În această săptămână, şomerii din judeţ au la dispoziţie doar 50 de locuri vacante, anunţate de către angajatorii olteni la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Cele mai multe  joburi sunt pentru operator roboţi industriali -13 posturi, asistent medical generalist - şapte posturi, casier - cinci posturi şi operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice - patru posturi. De asemenea, angajatorii mai caută vânzător - două posturi, infirmier/infirmieră - două posturi, confecţioner, prelucrător în industria textilă - două locuri şi stivuitorist - două locuri, dar şi director de programe, manager, şef unitate elementară de lucru, inginer economist, asistent manager, organizator de producţie, agent de turism, coafor, agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport, brutar, patiser, turnător metale şi neferoase şi lucrător comercial.

Din totalul de 50 de locuri de muncă vacante, 34 se găsesc în Slatina şi 16 în Balş. Toţi cei interesaţi în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din Slatina şi Balş ale AJOFM Olt.


 

 
Alte articole din Social:
241 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API