Balş -8º C
Caracal -9º C
Corabia -10º C
Drăgăneşti-Olt -10º C
Piatra Olt -7º C
Potcoava -9º C
Scornicesti -10º C
Slatina -10º C
 
Miercuri, 25 ianuarie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 10 ianuarie 2017, ora: 13:37
facebook twitter Feed rss
 

Juniorii A de la CSS Slatina, amicale cu CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti

Juniorii A de la CSS Slatina, amicale cu CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti

Echipa de fotbal juniori A de la CSS Slatina reia pregătirile, dacă vremea va permite, pe 16 ianuarie, în vederea abordării stagiunii de primăvară. Echipa aflată sub comanda lui Iulian Mitrache este lider al seriei, iar în această toamnă a realizat o performanţă istorică, calificarea în sferturile Cupei României Under 19.

de gazetanoua.ro
redactia@gazetanoua.ro

Antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache, sună adunarea săptămâna viitoare. Componenţii echipei Under 19 vor demara antrenamentele în vederea stagiunii de primăvară. Slătinenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar în campionat ocupă primul loc în clasamentul seriei.

Jucătorii aflaţi sub comanda lui Iulian Mitrache vor susţine şi un stagiu centralizat de pregătire, dar şi câteva amicale cu juniorii echipelor CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti.

„Intenţionăm să începem pregătirile pe 16 ianuarie. Sper ca vremea să ne permită. Pe 1 februarie vom efectua vizita medicală, iar pe data de 5 vom pleca într-un cantonament la Călimăneşti. După revenirea în localitate, vom avea la dispoziţie patru săptămâni să ne pregătim pentru meciurile oficiale. Vom avea câteva amicale, pe 18 februarie cu CSU Craiova, iar în următoarele două week-end-uri cu CS Mioveni şi SCM Piteşti. Am zis să jucăm cu grupe de juniori din alte serii, să vedem cum ne descurcăm cu un adversar necunoscut. Pe 11 martie vom avea meci în Cupa României, iar pe data de 14 în campionat”,
a declarat antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

Lot CSS Slatina: Claudiu Stancu, Alexandru Lupu, Mihăiţă Mateiaşi, Alexandru Călinescu, Vatică Beldea, Cristian Lăzărescu, Adrian Chirea, Alin Andronache, George Truşcă, Alexandru Patrichie, Marius Terci, Marius Duţă, Adrian Breazu, Mihai Păun, Eduard Lăutaru, Claudiu Mirea.
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ilie Bîzoi

Unii au numit secolul 21, secolul vitezei pentru că toate lucrurile se petrec repede, tehnologia şi ştiinţa avansează în fiecare secundă. Eu l-aş numi altfel: secolul disperării, mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor, când lumea parcă iese din globul de cristal, în care stă tot anul, şi se năpusteşte în magazine pentr ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
FOTO. Condiţii moderne pentru beneficiarii CIA Şopârliţa, cu investiţii de 2,3 milioane lei
Ordonanţa de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse, în dezbatere publică. Conţinutul documentului
Traseismul adjunctelor ISJ, acţiune în van. Arina Georgescu și Dalia Cârstea îşi vor pierde funcţiile, indiferent de adeziunea politică
Poliţiştii olteni, percheziţii în Dolj. Vizaţi, hoţi din locuinţe
Păunel: „Reprezentanţii supermarketurilor îşi doresc marfă de la noi, dar nu vor veni niciodată cu sacul cu bani şi cu maşina prin sat ca să adune marfa”
Caracalenii fac cursuri de calificare pentru a se angaja
Primăria Slatina va construi cele 48 de locuinţe pentru militari, lângă blocurile ANL de pe strada Orhideelor

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API