Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 30 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 10 ianuarie 2017, ora: 13:37
facebook twitter Feed rss
 

Juniorii A de la CSS Slatina, amicale cu CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti

Juniorii A de la CSS Slatina, amicale cu CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti

Echipa de fotbal juniori A de la CSS Slatina reia pregătirile, dacă vremea va permite, pe 16 ianuarie, în vederea abordării stagiunii de primăvară. Echipa aflată sub comanda lui Iulian Mitrache este lider al seriei, iar în această toamnă a realizat o performanţă istorică, calificarea în sferturile Cupei României Under 19.

de gazetanoua.ro
redactia@gazetanoua.ro

Antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache, sună adunarea săptămâna viitoare. Componenţii echipei Under 19 vor demara antrenamentele în vederea stagiunii de primăvară. Slătinenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar în campionat ocupă primul loc în clasamentul seriei.

Jucătorii aflaţi sub comanda lui Iulian Mitrache vor susţine şi un stagiu centralizat de pregătire, dar şi câteva amicale cu juniorii echipelor CSU Craiova, CS Mioveni şi SCM Piteşti.

„Intenţionăm să începem pregătirile pe 16 ianuarie. Sper ca vremea să ne permită. Pe 1 februarie vom efectua vizita medicală, iar pe data de 5 vom pleca într-un cantonament la Călimăneşti. După revenirea în localitate, vom avea la dispoziţie patru săptămâni să ne pregătim pentru meciurile oficiale. Vom avea câteva amicale, pe 18 februarie cu CSU Craiova, iar în următoarele două week-end-uri cu CS Mioveni şi SCM Piteşti. Am zis să jucăm cu grupe de juniori din alte serii, să vedem cum ne descurcăm cu un adversar necunoscut. Pe 11 martie vom avea meci în Cupa României, iar pe data de 14 în campionat”,
a declarat antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

Lot CSS Slatina: Claudiu Stancu, Alexandru Lupu, Mihăiţă Mateiaşi, Alexandru Călinescu, Vatică Beldea, Cristian Lăzărescu, Adrian Chirea, Alin Andronache, George Truşcă, Alexandru Patrichie, Marius Terci, Marius Duţă, Adrian Breazu, Mihai Păun, Eduard Lăutaru, Claudiu Mirea.
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Diana Berbecaru

Vineri, la Drăgăneşti-Olt a avut loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”. Recunosc, nu m-am aşteptat nicio secundă că voi fi impresionată de acest nou festival care se desfăşoara în judeţul nostru. Dar am avut parte de o adevărată desfăşurarea de forţe şi talent, de care m-am bucurat câtev ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API