Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 30 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 11 ianuarie 2017, ora: 11:53
facebook twitter Feed rss
 

UPDATE. Locatarii unui bloc din Slatina, evacuaţi după ce au fost înregistrate scurgeri de gaze

Acest articol conţine 7 poze
UPDATE. Locatarii unui bloc din Slatina, evacuaţi după ce au fost înregistrate scurgeri de gaze

UPDATE. Pompierii ISU şi angajaţii societăţii distribuitoare de gaze naturale au stabilit că mirosul de gaze venea de la o butelie a unuia dintre locatari, care nu era asigurată corespunzător, şi nu de la vreo scurgere a reţelei, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Ţolu.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

ŞTIREA INIŢIALĂ 29 de locatari ai unui bloc din Slatina,18 adulţi şi 11 copii, au fost evacuaţi, miercuri dimineaţa, după ce au fost înregistrate scurgeri de gaze. La faţa locului au ajuns pompierii, poliţiştii, jandarmii, dar şi echipe ale societăţii distribuitoare de gaze naturale.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Ţolu, a declarat pentru Gazeta Nouă, că este vorba despre scara C a blocului 11 de pe strada Tunari din Slatina, unde s-a solicitat închiderea alimentării cu gaze şi energie electrică, pompierii verificând fiecare racord în parte. În zonă au fost dislocaţi şi poliţişti, dar şi jandarmi.

„Deocamdată, au fost evacuate 29 de persoane. Concentraţia de gaze este în scădere. S-a cerut sprijin pentru închiderea alimentării cu gaze şi energie electrică. În acest moment este verificat fiecare racord în parte”,
a declarat Dan Ţolu.

O parte dintre persoanele evacuate, copii şi bătrâni, s-a adăpostit de ninsoare în autospeciala pompierilor, până când alimentarea cu gaze a fost întreruptă. Alţii s-au "refugiat" în autoturismele parcate în faţa blocului. Ulterior, acestora li s-a permis să reintre în locuinţe.

„A sunat un vecin de la parter la 112 că miroase a gaze. N-a ştiut care e numărul de la distribuitor. Ne-au spus să ieşim din case şi acum aşteptăm să vedem ce s-a întâmplat. A mai fost o astfel de situaţie, în urmă cu ceva timp. La fel, a fost o scurgere de gaze, a fost chemată o firmă să refacă racordurile, dar cred că nu s-a făcut cum trebuie”,
a declarat unul dintre locatarii evacuaţi.

 
Alte articole din Eveniment:
1537 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Diana Berbecaru

Vineri, la Drăgăneşti-Olt a avut loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”. Recunosc, nu m-am aşteptat nicio secundă că voi fi impresionată de acest nou festival care se desfăşoara în judeţul nostru. Dar am avut parte de o adevărată desfăşurarea de forţe şi talent, de care m-am bucurat câtev ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API