Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 11 ianuarie 2017, ora: 13:59
facebook twitter Feed rss
 

Danezii caută culegători de căpşuni. Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii martie

Durata contractului este de 6-7 săptămâni

Oltenii care doresc să lucreze în străinătate au posibilitatea să participe, în prima jumătate a lunii martie 2017 , la o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca, ce va fi organizată la Braşov. Bursa este organizată de Agenţia Naţională a Forţei de Muncă (ANOFM), prin reţeaua EURES.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Danezii oferă 30 de locuri de muncă pentru culegători de căpşuni, programul de lucru fiind de şase zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore de lucru pe săptămână, iar durata contractului este de 6-7 săptămâni.

Potrivit consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Ţane, plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată. Retribuţia este în jur de un euro pe kilogram, plus 12,5% bani pe vacanţă, aplicaţi la suma totală. Taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat).

Candidaţii interesaţi trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poză inclusă. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să acceseze link-ul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV Europass. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.

Detaliile referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Termenul limită pentru trimitere a CV-urilor este 15 februarie 2017.

Cerinţele locului de muncă: vârsta minimă - 18 ani; disponibilitatea pentru muncă fizică grea; experienţă anterioară la culesul căpşunilor - avantaj; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; se acceptă şi cupluri.

Doritorii trebuie însă să aibă cunoştinţe medii de limbă engleză. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul ANOFM www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

 
 

 
 

 
Alte articole din Actualitate:
219 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API