Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 24 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 11 ianuarie 2017, ora: 13:59
facebook twitter Feed rss
 

Danezii caută culegători de căpşuni. Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii martie

Durata contractului este de 6-7 săptămâni

Oltenii care doresc să lucreze în străinătate au posibilitatea să participe, în prima jumătate a lunii martie 2017 , la o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca, ce va fi organizată la Braşov. Bursa este organizată de Agenţia Naţională a Forţei de Muncă (ANOFM), prin reţeaua EURES.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Danezii oferă 30 de locuri de muncă pentru culegători de căpşuni, programul de lucru fiind de şase zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore de lucru pe săptămână, iar durata contractului este de 6-7 săptămâni.

Potrivit consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Ţane, plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată. Retribuţia este în jur de un euro pe kilogram, plus 12,5% bani pe vacanţă, aplicaţi la suma totală. Taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat).

Candidaţii interesaţi trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poză inclusă. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să acceseze link-ul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV Europass. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.

Detaliile referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Termenul limită pentru trimitere a CV-urilor este 15 februarie 2017.

Cerinţele locului de muncă: vârsta minimă - 18 ani; disponibilitatea pentru muncă fizică grea; experienţă anterioară la culesul căpşunilor - avantaj; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; se acceptă şi cupluri.

Doritorii trebuie însă să aibă cunoştinţe medii de limbă engleză. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul ANOFM www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

 
 

 
 

 
Alte articole din Actualitate:
189 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”
Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”
Deputatul Iancu: „Legea salarizării unitare va duce la dispariţia «micilor atenţii»”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API