Balş -8º C
Caracal -9º C
Corabia -10º C
Drăgăneşti-Olt -10º C
Piatra Olt -7º C
Potcoava -9º C
Scornicesti -10º C
Slatina -10º C
 
Miercuri, 25 ianuarie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 11 ianuarie 2017, ora: 13:59
facebook twitter Feed rss
 

Danezii caută culegători de căpşuni. Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii martie

Durata contractului este de 6-7 săptămâni

Oltenii care doresc să lucreze în străinătate au posibilitatea să participe, în prima jumătate a lunii martie 2017 , la o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca, ce va fi organizată la Braşov. Bursa este organizată de Agenţia Naţională a Forţei de Muncă (ANOFM), prin reţeaua EURES.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Danezii oferă 30 de locuri de muncă pentru culegători de căpşuni, programul de lucru fiind de şase zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore de lucru pe săptămână, iar durata contractului este de 6-7 săptămâni.

Potrivit consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Ţane, plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată. Retribuţia este în jur de un euro pe kilogram, plus 12,5% bani pe vacanţă, aplicaţi la suma totală. Taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat).

Candidaţii interesaţi trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poză inclusă. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să acceseze link-ul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV Europass. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.

Detaliile referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Termenul limită pentru trimitere a CV-urilor este 15 februarie 2017.

Cerinţele locului de muncă: vârsta minimă - 18 ani; disponibilitatea pentru muncă fizică grea; experienţă anterioară la culesul căpşunilor - avantaj; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; se acceptă şi cupluri.

Doritorii trebuie însă să aibă cunoştinţe medii de limbă engleză. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul ANOFM www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

 
 

 
 

 
Alte articole din Actualitate:
133 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ilie Bîzoi

Unii au numit secolul 21, secolul vitezei pentru că toate lucrurile se petrec repede, tehnologia şi ştiinţa avansează în fiecare secundă. Eu l-aş numi altfel: secolul disperării, mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor, când lumea parcă iese din globul de cristal, în care stă tot anul, şi se năpusteşte în magazine pentr ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
FOTO. Condiţii moderne pentru beneficiarii CIA Şopârliţa, cu investiţii de 2,3 milioane lei
Ordonanţa de Urgenţă pentru graţierea unor pedepse, în dezbatere publică. Conţinutul documentului
Traseismul adjunctelor ISJ, acţiune în van. Arina Georgescu și Dalia Cârstea îşi vor pierde funcţiile, indiferent de adeziunea politică
Poliţiştii olteni, percheziţii în Dolj. Vizaţi, hoţi din locuinţe
Păunel: „Reprezentanţii supermarketurilor îşi doresc marfă de la noi, dar nu vor veni niciodată cu sacul cu bani şi cu maşina prin sat ca să adune marfa”
Caracalenii fac cursuri de calificare pentru a se angaja
Primăria Slatina va construi cele 48 de locuinţe pentru militari, lângă blocurile ANL de pe strada Orhideelor

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API