Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 30 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 11 ianuarie 2017, ora: 14:06
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Voluntarii de la Crucea Roşie Olt, alături de oamenii fără adăpost

Acest articol conţine 4 poze
FOTO. Voluntarii de la Crucea Roşie Olt, alături de oamenii fără adăpost

Filiala de Cruce Roşie Olt, membru în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt, a ajutat oamenii fără adăpost din Slatina, oferindu-le celor ce au ajuns la Centru de Igienă şi Îngrijire Corporală al Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială Slatina ceai cald, fructe şi gustări. Totodată, voluntarii vor ajuta vârstnicii ce nu se pot deplasa, asigurându-le acestora medicamente şi alimente de bază.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Voluntarii de la Filiala Crucea Roşie Olt au ajutat oamenii fără adăpost ce au ajuns miercuri noaptea la Centru de Igienă şi Îngrijire Corporală al Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială Slatina.

Astfel, membrii Clubului Interact Slatina au ajuns miercuri seara, în jurul orei 19.30, la adăpostul slătinean unde erau 12 persoane, patru femei şi opt bărbaţi.

Directorul Filialei de Cruce Roşie Olt, Simona Capisizu, a declarat că au fost oferite alimente persoanelor ce au ajuns în Centru, după ce au fost găsite în frig, pe străzile Slatinei.

„Voluntarii, împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slatina au oferit persoanelor fără locuinţă ceai cald, fructe şi gustări. Mobilizarea voluntarilor Crucii Roşii Olt s-a făcut în condiţiile previziunilor meteo de timp geros, care pun în pericol sănătatea persoanelor fără adăpost, ce sunt nevoite să-şi petreacă noaptea în spaţii improvizate, adeseori periculoase”, a spus Simona Capisizu.

Crucea Roşie Olt, în colaborarea cu Poliţia Locală Slatina, va cumpăra alimente şi medicamente ce vor fi oferite persoanelor vârstnice fără aparţinători sau în incapacitate fizică de deplasare în timpul zilelor cu avertizări meteorologice.

Persoanele ce au nevoie de ajutor se pot adresa Poliţiei Locale Slatina, la numărul de telefon 0249/954. 

 
Alte articole din Comunitate:
402 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Diana Berbecaru

Vineri, la Drăgăneşti-Olt a avut loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”. Recunosc, nu m-am aşteptat nicio secundă că voi fi impresionată de acest nou festival care se desfăşoara în judeţul nostru. Dar am avut parte de o adevărată desfăşurarea de forţe şi talent, de care m-am bucurat câtev ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API