Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 1 februarie 2017, ora: 15:29
facebook twitter Feed rss
 

Proiect de patru milioane de euro, la Spitalul Caracal. Unitatea medicală va avea montate panouri solare, acoperiş şi lifturi noi cu bani europeni

Proiect de patru milioane de euro, la Spitalul Caracal. Unitatea medicală va avea montate panouri solare, acoperiş şi lifturi noi cu bani europeni

Un amplu proiect de reabilitare va fi demarat la nivelul Spitalului Municipal Caracal. Clădirea va fi izolată, întreaga tâmplărie va fi schimbată, va fi înlocuit traseul de apă caldă menajeră, vor fi montate panouri solare, iar lifturile vor fi înlocuite. Întregul proiect are o valoare de patru milioane de euro.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Proiectul „Lucrări de eficienţă energetică la Spitalul Municipal Caracal” va fi depus de către Primăria Caracal pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1, Clădiri publice.

Astfel, cu fonduri europene, autorităţile locale şi-au propus să izoleze clădirea unităţii medicale, să fie schimbată tâmplăria de aluminiu cu geam termoizolant, să fie turnată o placă de termoizolaţie peste ultimul etaj şi la subsol.

Totodată va fi înlocuit traseul apei menajere, urmând să fie montate inclusiv panouri solare. În acest proiect, reprezentanţii unităţii medicale din Caracal au prins şi înlocuirea lifturilor.

Specialiştii din cadrul Primăriei Caracal estimează că acest proiect are o valoare de patru milioane de euro. 

„La acest moment nu au fost contractate serviciile de proiectare, pentru că nu avem încă buget. Însă, tema de proiectare este clară. Estimativ, proiectul s-ar ridica la patru milioane de euro, 85 la sută sunt bani europeni. Urmează ca acest proiect să fie depus pentru finanţare într-o lună”, a spus Octavian Toma, şeful Serviciului Programe de Strategie Dezvoltare, din cadrul Primăriei Caracal.

 
Alte articole din Comunitate:
466 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API