Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 25 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 1 februarie 2017, ora: 15:29
facebook twitter Feed rss
 

Proiect de patru milioane de euro, la Spitalul Caracal. Unitatea medicală va avea montate panouri solare, acoperiş şi lifturi noi cu bani europeni

Proiect de patru milioane de euro, la Spitalul Caracal. Unitatea medicală va avea montate panouri solare, acoperiş şi lifturi noi cu bani europeni

Un amplu proiect de reabilitare va fi demarat la nivelul Spitalului Municipal Caracal. Clădirea va fi izolată, întreaga tâmplărie va fi schimbată, va fi înlocuit traseul de apă caldă menajeră, vor fi montate panouri solare, iar lifturile vor fi înlocuite. Întregul proiect are o valoare de patru milioane de euro.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Proiectul „Lucrări de eficienţă energetică la Spitalul Municipal Caracal” va fi depus de către Primăria Caracal pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1, Clădiri publice.

Astfel, cu fonduri europene, autorităţile locale şi-au propus să izoleze clădirea unităţii medicale, să fie schimbată tâmplăria de aluminiu cu geam termoizolant, să fie turnată o placă de termoizolaţie peste ultimul etaj şi la subsol.

Totodată va fi înlocuit traseul apei menajere, urmând să fie montate inclusiv panouri solare. În acest proiect, reprezentanţii unităţii medicale din Caracal au prins şi înlocuirea lifturilor.

Specialiştii din cadrul Primăriei Caracal estimează că acest proiect are o valoare de patru milioane de euro. 

„La acest moment nu au fost contractate serviciile de proiectare, pentru că nu avem încă buget. Însă, tema de proiectare este clară. Estimativ, proiectul s-ar ridica la patru milioane de euro, 85 la sută sunt bani europeni. Urmează ca acest proiect să fie depus pentru finanţare într-o lună”, a spus Octavian Toma, şeful Serviciului Programe de Strategie Dezvoltare, din cadrul Primăriei Caracal.

 
Alte articole din Comunitate:
433 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Trei elevi din Caracal şi Slatina, calificaţi în Lotul Naţional de Matematică pentru Juniori
Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi
Costel Moisescu ales preşedinte al PNL Olt. Candidatura primarului din Balş, respinsă pe motiv de tardivitate
Dr. Georgescu: „Pe Secţia de Urologie se poate face orice intervenţie chirurgicală, la fel ca în clinici private din ţară”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API