Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 2 februarie 2017, ora: 14:17
facebook twitter Feed rss
 

CSM Slatina urcă pe primul loc cu o victorie în confruntarea cu junioarele de la Extrem Baia Mare

CSM Slatina urcă pe primul loc cu o victorie în confruntarea cu junioarele de la Extrem Baia Mare

CSM Slatina debutează în retur cu un joc în compania unei formaţii destul de accesibile. Extrem Baia Mare, formată exclusiv din junioare, este adversara handbalistelor pregătite de Victorina Bora în confruntarea de pe teren propriu programată, duminică. Cu o victorie, CSM Slatina va urca pe primul loc, având în vedere faptul că actualul lider, Minaur Baia Mare, nu are joc programat.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Angrenată în lupta pentru promovarea directă, echipa de handbal CSM Slatina va trece în fruntea ierarhiei seriei cu un succes în runda inaugurală a returului.

Misiunea obţinerii punctelor puse în joc nu va fi chiar dificilă, având în vedere faptul că Extrem Baia Mare are în componenţă foarte multe junioare. În tur, în deplasare, echipa slătineană s-a impus fără probleme. Prin urmare, în faţa propriilor suporteri, handbalistele pregătite de Victorina Bora ar trebui să câştige fără emoţii confruntarea.

CS Minaur Baia Mare nu are joc programat

În runda inaugurală a returului, liderul CS Minaur Baia Mare nu are joc programat. Prin urmare, cu o victorie, CSM Slatina va trece pe primul loc, care asigură accederea directă în primul eşalon handbalistic. Runda viitoare, ambele formaţii nu vor avea jocuri programate, urmând ca pe 19 februarie să se întâlnească în meci direct, decisiv pentru promovare.

CSM Slatina-Minaur Baia Mare va fi derby-ul Diviziei A, în cadrul unei confruntări ce poate decide gruparea ce în sezonul viitor va evolua în Liga Naţională. Gruparea pregătită de Victorina Bora va avea nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă, având în vedere faptul că în tur, în deplasare, a pierdut la două goluri.

CSM Slatina-CS Extrem Baia Mare se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API