Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 5 februarie 2017, ora: 17:35
facebook twitter Feed rss
 

Barajul de promovare în Liga Naţională se va disputa la începutul lunii iunie

Barajul de promovare în Liga Naţională se va disputa la începutul lunii iunie

Echipele clasate pe locurile doi şi trei în clasamentul Diviziei A vor avea şansa de a lupta pentru promovare în Liga Naţională. FRH organizează şi în actualul sezon baraj pentru formaţiile care nu reuşesc accederea directă. CSM Slatina a participat doi ani consecutiv la barajul de promovare, însă în acest sezon speră să încheie pe primul loc în serie, pentru a accede direct în Liga Naţională.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

FRH a anunţat data de disputare a barajului de promovare în Liga Naţională. În funcţie de acţiunile loturilor naţionale, turneul de baraj se va desfăşura în perioada 1-4 iunie sau 8-11 iunie. Pe lângă ocupantele locurilor doi şi trei din ambele serii ale Diviziei A, la baraj vor participa şi două echipe retrogradate din Liga Naţională.

Echipele formate exclusiv din junioare nu au drept de promovare, implicit de a participa la baraj. În seria din care face parte CSM Slatina sunt câteva astfel de grupări, Naţional Braşov, Extrem Baia Mare şi Dacia Mioveni.

CSM Slatina, şansă de a promova direct


După doi ani consecutivi în care CSM Slatina a înregistrat rezultate negative la barajul de promovare, în actualul sezon se doreşte accederea  directă. Victorina Bora, instalată în vară pe banca tehnică a echipei slătinene, a declarat în repetate rânduri că-şi doreşte să ducă echipa pe primul loc în serie.

Cel mai important meci pentru promovare va fi pe 19 februarie, atunci când echipa slătineană va primi vizita principalei contracandidate, Minaur Baia Mare. În tur, jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora au pierdut la două goluri, prin urmare victoria la cel puţin trei goluri diferenţă este vitală în lupta pentru promovarea în primul eşalon handbalistic.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API