Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 6 februarie 2017, ora: 14:12
facebook twitter Feed rss
 

CSM Slatina a trecut în fruntea ierarhiei, după victoria cu junioarele de la Baia Mare

CSM Slatina a trecut în fruntea ierarhiei, după victoria cu junioarele de la Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut o victorie previzibilă, scor 31-18, pe teren propriu, contra echipei CS Extrem Baia Mare, formată exclusiv din junioare. În urma succesului înregistrat, gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora a urcat pe primul loc în seria Diviziei A, care asigură promovarea directă în Liga Naţională.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Echipa de handbal CSM Slatina este noul lider al seriei, după succesul la scor înregistrat, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei Extrem Baia Mare. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au controlat ostilităţile în teren, aflându-se la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul întâlnirii. Cea mai bună marcatoare a echipei a fost, ca de obicei, interul Ştefania Lazăr. Handbalista transferată de la HC Zalău a marcat 12 dintre golurile grupării slătinene.

CSM Slatina-CS Minaur Baia Mare, derby pentru promovare

CS Minaur Baia Mare, principala contracandidată a echipei slătinene în lupta pentru promovarea directă, nu a avut meci programat în runda actuală. În aceste condiţii, CSM Slatina a urcat pe primul loc. Cele două formaţii se vor întâlni, pe 19 februarie, în meci direct, în cadrul unei partide ce poate decide echipa ce va promova în Liga Naţională. Gruparea pregătită de Victorina Bora are nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri, după eşecul din tur, suferit pe terenul formaţiei băimărene.

CSM Slatina:
Dumitrache, Diaconu, Nagy, Moisin, Veşcă (cinci goluri), Drăghici (două goluri), Constantinescu (cinci goluri), Fulgoi (trei goluri), Mihaela Popescu (două goluri), Iulia Andrei (un gol), Amoagdei (trei goluri), Lazăr (12 goluri), Ostase (trei goluri).
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API