Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 7 februarie 2017, ora: 13:49
facebook twitter Feed rss
 

Bora: „O victorie cu Minaur nu echivalează cu promovarea, ci ne ţine în cărţi”

Bora: „O victorie cu Minaur nu echivalează cu promovarea, ci ne ţine în cărţi”

Echipa de handbal CSM Slatina are nevoie de victorie în jocul cu CS Minaur Baia Mare, pentru a-şi asigura, în mare parte, promovarea directă. Victorina Bora susţine că un succes în jocul programat pe 19 februarie nu va echivala cu promovarea, însă este convinsă că un rezultat negativ le-ar diminua mult şansele de a termina pe primul loc, care asigură accederea în Liga Naţională.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

După succesul cu CS Extrem Baia Mare, formată în mare parte din junioare, CSM Slatina are la dispoziţie aproape două săptămâni să pregătească confruntarea anului.

Duelul cu CS Minaur Baia Mare este ca o finală, ţinând cont că echipa câştigătoare îşi va asigura în mare parte primul loc, care asigură accederea directă. Slătinencele au nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri, în timp ce echipa băimăreană este avantajată şi de varianta unui joc egal.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, este conştientă de miza partidei, însă totodată spune că lupta pentru promovare se va da până în ultima etapă.

„Sper ca fetele să-şi menţină acest tonus competiţional, să rămână la fel de motivate în jocul cu Minaur. Nu se va juca promovarea pe 19 februarie. Reşiţa va avea un cuvânt de spus, de asemenea Târgu Mureş este o altă echipă ce va pune probleme, cred că lupta se va da până la finalul campionatului. O victorie nu echivalează cu promovarea, ci ne ţine în cărţi. Un eşec, bineînţeles, ne-ar reduce şansele de a termina pe primul loc, dar noi sperăm într-o victorie”, a precizat Victorina Bora, antrenorul echipei de handbal CSM Slatina.

CSM Slatina va susţine, miercuri, un joc amical cu echipa de junioare II de la LPS Slatina, având în vedere faptul că în week-end nu are joc programat. Meciul capital cu CS Minaur Baia Mare se va disputa pe 19 februarie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API