Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 30 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Politică » 8 februarie 2017, ora: 12:20
facebook twitter Feed rss
 

Protestele de la Slatina: 50 de lei de protestatar. Când n-au mai venit banii, s-a „subţiat” şi mitingul

Protestele de la Slatina: 50 de lei de protestatar. Când n-au mai venit banii, s-a „subţiat” şi mitingul

50 de lei pe seară, acesta a fost preţul plătit pentru un protestatar ca să stea în faţa Prefecturii Olt şi să ceară demisia guvernului, potrivit informaţiilor Gazeta Nouă. Banii sau mai exact lipsa lor reprezintă şi motivul pentru care numărul protestatarilor din Slatina s-a redus până la câteva zeci, în ultimele zile.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Sursele Gazeta Nouă spun că fiecare protestatar din piața din fața Prefecturii Olt a primit câte 50 de lei, în prima seară când s-a organizat un miting antiguvernamental în Slatina. Banii s-au dat pe baza unei liste, beneficiarii sumelor dându-şi şi datele din cărţile de identitate.

În cea de a doua seară, „sponsorii” doar au strâns datele de identificare promiţând că vor veni şi banii, ulterior, fără a se preciza când. Sursele Gazeta Nouă spun că banii n-au mai ajuns nici în cea de a treia seară, fapt ce a determinat grosul protestatarilor să renunţe la a mai venit la miting. Astfel, marţi seara, doar câţiva slătineni mai cereau demisia guvernului, în faţa Prefecturii.

Gazeta Nouă dezvăluia, încă după prima seară de proteste, că principalii organizatori şi participanţi la miting sunt membri şi simpatizanţi ai PNL Olt, printre aceştia numărându-se vicepreşedintele PNL Slatina Ionuţ Comănescu sau fosta consilieră locală Olimpia Medaru. Mitingul a fost autorizat de primărie, cel care s-a ocupat de obţinerea tuturor documentelor legale fiind fostul viceprimar Valeriu Matei, devenit cunoscut după un scandal cu interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acesta din urmă înjunghiindu-l.

 
Alte articole din Politică:
5366 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Marian Ghita  8 februarie 2017, 15:32
Nu este corect ce se intampla!
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Diana Berbecaru

Vineri, la Drăgăneşti-Olt a avut loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”. Recunosc, nu m-am aşteptat nicio secundă că voi fi impresionată de acest nou festival care se desfăşoara în judeţul nostru. Dar am avut parte de o adevărată desfăşurarea de forţe şi talent, de care m-am bucurat câtev ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API