Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 10 februarie 2017, ora: 14:55
facebook twitter Feed rss
 

Târg caritabil la Spitalul Caracal pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor

Acest articol conţine 2 poze
Târg caritabil la Spitalul Caracal pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor

Cu ajutorul părintelui Doru Iagăru, în holul principal al Spitalului Municipal Caracal va fi organizat, în perioada 20 februarie - 1 martie, un târg caritabil. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru modernizarea Secţiei de Neonatologie sau Pediatrie.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Pentru al treilea an consecutiv, părintele bisericuţei din cadrul Spitalului Municipal Caracal, Doru Iagăru, va organiza un nou târg caritabil. Copii de la mai multe unităţi de învăţământ din Caracal vor avea posibilitatea să expună mărţişoarele confecţionate de ei în holul principal al spitalului.

Directorul medical al Spitalului Municipal Caracal, medicul Mihnea Tuţă, a declarat că, şi în acest an, banii strânşi vor fi folosiţi pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor, Pediatrie sau Neonatologie. 

„Este a treia ediţie a acestui târg, iniţiativa aparţinând părintelui Doru, cel care lucrează la bisericuţa din curtea spitalului, este angajatul unităţii medicale. Sunt expuse mărţişoare, care sunt lucrate de copiii de la diverse şcoli din Caracal. Fondurile care se strâng aici sunt donate spitalului. Preotul a vrut tot timpul ca aceşti bani să fie folosiţi pentru copii. Acum doi ani, Secţia de Pediatrie a fost dotată cu aparate care erau necesare, iar anul trecut s-a pus linoleum antibacterian în bucătăria dietetică a Secţiei de Pediatrie. Şi în acest an, banii vor fi folosiţi tot pentru copii, fie că e vorba de Neonatologie sau Pediatrie”, a spus Mihnea Tuţă. 

 
Alte articole din Sănătate:
353 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API