Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Agricultură » 13 februarie 2017, ora: 16:33
facebook twitter Feed rss
 

Start la depunerea cererilor de plată pe suprafaţă de la 1 martie. Termenul limită 15 mai, iar fermierii olteni vor fi programaţi

Start la depunerea cererilor de plată pe suprafaţă de la 1 martie. Termenul limită 15 mai, iar fermierii olteni vor fi programaţi

Fermierii olteni îşi vor putea depune cererile de plată pe suprafaţă, Campania 2017, începând cu 1 martie. Reprezentanţii APIA Olt lucrează, în această perioadă, la programări, urmând ca fermierii să primească invitaţii cu data la care se vor prezenta cu documentele. Termenul limită de depunere este 15 mai, iar autorităţile locale nu ştiu dacă în acest an va mai exista o perioadă de depunere cu penalităţi.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Reprezentanţii APIA Olt au precizat că în acest an nu sunt modificări privind cererea unică de plată pe suprafaţă, comparativ cu 2016.

Directorul executiv adjunct al APIA Olt, George Dumitrescu, a precizat că, în această perioadă, se lucrează la programările fermierilor, urmând ca aceştia să primească scrisori în care se va specifica clar data când trebuie să se prezinte cu documentele.

„Nu sunt modificări faţă de 2016. Lucrăm la programarea fermierilor, iar noi le vom transmite exact data când urmează să vină cu documentele. La fel ca în anii anteriori, fermierii ce deţin peste 50 de hectare vor veni la Centrul Judeţean Olt, iar ceilalţi la centrele arondate. Fiecare fermier va primi o scrisoare prin care i se aduce la cunoştinţă data la care trebuie să se prezinte. Programările începe de la 1 martie, dar se va ţine seamă de sărbătorile legale. Programul colegilor APIA va începe de la ora 08.00 până se termină ultimul solicitant. Nimeni nu va pleca de la centru până nu i se rezolvă cererea. Reprezentanţii APIA Olt vor merge la toate primăriile din judeţ pentru promovarea legislaţiei privind campania din acest an, în vederea unei bune colaborări cu autorităţile locale, care emit adeverinţele cu suprafeţele”,
a spus George Dumitrescu.

Ultima zi de primire a cererilor va fi 15 mai, iar în această campanie nu s-a stabilit încă dacă va mai exista un termen de depunere cu penalităţi.

„Ultima zi de primirea a cererilor este 15 mai. Nu s-a stabili dacă va mai fi o perioadă cu penalităţi, de prelungire. Vom vedea pe parcurs”, a adăugat Dumitrescu.    
 

 

 
Alte articole din Agricultură:
301 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API