Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 15 februarie 2017, ora: 15:55
facebook twitter Feed rss
 

Depunerea declaraţiile 392A, 392B si 393 a fost suspendată

Depunerea declaraţiile 392A, 392B si 393 a fost suspendată

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt informează contribuabilii că, potrivit articolului VI din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului numărul 84/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal, au fost suspendate până la data de 31 decembrie 2019 prevederile articolului 324 alineatul(4) - (6) din Legea numărul 227/2015 privind Codul fiscal,cu modificările şi completările ulterioare.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Articolul respectiv făcea referire la obligaţia depunerii următoarelor declaraţii: „Declaraţie informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul….’’ - formular 392A (contribuabilii a căror cifră de afaceri este inferioară sumei de 220.000 lei înregistraţi în scopuri de tva ); „Declaraţie informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile efectuate în anul...” - formular 392B (contribuabilii a căror cifră de afaceri este inferioară sumei de 220.000 lei neînregistraţi în scopuri de tva) şi „Declaraţie informativă privind veniturile obţinute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internaţional de persoane, cu locul de plecare din România, în anul ....” - formular 393 (contribuabilii care prestează servicii de transport internaţional ).

Măsura suspendării depunerii declaraţiilor informative cod 392A, 392B şi 393 produce efecte inclusiv asupra declaraţiilor al căror termen legal de depunere ar fi fost până la data de 25 februarie 2017. 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API