Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Societate » 15 februarie 2017, ora: 17:01
facebook twitter Feed rss
 

Iordache îi răspunde lui Jianu: „În guvern a existat unanimitate. E vina dumnealui că n-a citit sau n-a fost atent”

Iordache îi răspunde lui Jianu: „În guvern a existat unanimitate. E vina dumnealui că n-a citit sau n-a fost atent”

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, spune că toţi miniştrii Cabinetului Grindeanu cunoşteau ce conţine Ordonanţa 13, după ce fostul său coleg de guvern, Florin Jianu, a susţinut contrariul.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Florin Iordache i-a răspuns, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la sediul PSD Olt din Slatina, fostului său coleg de guvern Florin Jianu, care a declarat că niciunul dintre miniştrii Cabinetului Grindeanu nu ştia ce conţine Ordonanţa 13. Iordache a afirmat că reiese şi din stenograma făcută publică faptul că în guvern a existat unanimitate, adăugând că Florin Jianu poate n-a fost atent.

„În guvern a existat unanimitate. După ce eu am prezentat, n-au existat discuţii pe ordonanţă. A fost unanimitate de voturi, atunci când s-a discutat. Nimeni nu a fost împotrivă. Aţi văzut că în şedinţele de guvern fiecare ministru primeşte o anumită documentaţie şi dacă are de făcut discuţii, completări, observaţii avizatorii, au puncte de vedere. E vina dumnealui (a lui Florin Jianu - n.red.) că nu a citit. Stenograma e publică şi, la intervenţia premierului, eu am prezentat cu ce noutăţi vin, ce reglementează şi nimeni din membrii cabinetului nu a avut un comentariu. Se trezeşte acum domnul Jianu să-şi aducă aminte că n-a citit. E vina dumnealui că n-a citit sau n-a fost atent”,
a afirmat Iordache.

Fostul ministru pentru Antreprenoriat şi IMM-uri, Florin Jianu, declarat marţi că „niciunul dintre miniştrii prezenţi în şedinţa de guvern nu ştia despre acele acte aduse la sfârşitul şedinţei”.

Fostul ministru al Justiţiei a ţinut să repete motivele care au stat la emiterea Ordonanţei de Urgenţă 13.

„Repet, este vorba de punerea în concordanţă a legislaţiei cu hotărârile Curţii Constituţionale. Nimeni nu s-a uitat în expunerea de motive pentru că discutam acolo despre cinci hotărâri al CCR, de la abuz în serviciu, până la alcoolemie. La fiecare în parte spuneam de ce am ajuns la această soluţie. Nimeni din piaţă, nimeni dintre contestatari n-a citit asta”,
a spus Iordache.

 
Alte articole din Societate:
265 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API