Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 24 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 16 februarie 2017, ora: 11:55
facebook twitter Feed rss
 

Condamnat după ce a înjunghiat un tânăr, în abdomen. Incidentul s-a petrecut, anul trecut, în curtea Şcolii Nr. 7 din Caracal

Condamnat după ce a înjunghiat un tânăr, în abdomen. Incidentul s-a petrecut, anul trecut, în curtea Şcolii Nr. 7 din Caracal

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din municipiul Caracal, a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare pentru tentativă de omor, după ce, în aprilie 2016, l-a înjunghiat pe un alt tânăr de 26 de ani, tot din Caracal, în curtea Şcolii Nr. 7 din localitate. Decizia luată de Tribunalul Olt, la începutul săptămânii, nu este definitivă.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Magistraţii Tribunalului Olt au luat decizia, marţi, să-l condamne pe Ionuţ Robert Voinea, în vârstă de 20 de ani, din Caracal, la trei ani şi trei luni de închisoare, alături de o pedeapsă complementară de interzicere a unor drepturi pe o perioadă de doi ani.

Voinea a fost găsit vinovat de tentativă la omor, după ce într-o seară din luna aprilie 2016, în urma unei altercaţii izbucnite în curtea Şcoli Gimnaziale nr. 7 Caracal, l-a înjunghiat în zona abdomenului pe un alt tânăr, Constantin Cornel Căldăraru, în vârstă de 27 de ani, tot din municipiu. După incident, victima a fost internată la Spitalul Municipal, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Instanţa a dispus şi ca Voinea să plătească 3.103,65 lei, cheltuieli de spitalizare către Spitalul Municipal Caracal. De asemenea, tânărul trebuie să-i plătească victimei sale 9.150 lei, daune materiale, şi 7.500 lei, daune morale.

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 7 aprilie 2016, în curtea Şcolii nr. 7 din Caracal, a avut loc o altercaţie între inculpatul V.I.R., în vârstă de 19 ani, şi victima C.C.C., în vârstă de 26 ani, ambii din mun. Caracal, jud. Olt, acesta din urmă fiind înjunghiat în zona abdominală, fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare 35-40 zile, în prezent victima fiind internată în Spitalul Municipal Caracal, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de necesitate”, arătau procurorii Parchetului Olt, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii precizau, la acea dată, că Voinea a încercat să scape de tragerea la răspundere şi nu a dat ochii cu procurorii, deşi a anunţat că o va face.

 „Inculpatul, după săvârşirea faptei, deşi a fost căutat în mai multe rânduri în vederea audierii şi, cu toate că, a anunţat organele de urmărire penală că urmează a se prezenta în vederea audierii, nu a făcut acest lucru, sustrăgându-se de la urmărirea penală”, mai spun procurorii.

 
Alte articole din Eveniment:
314 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”
Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”
Deputatul Iancu: „Legea salarizării unitare va duce la dispariţia «micilor atenţii»”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API