Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 16 februarie 2017, ora: 12:39
facebook twitter Feed rss
 

Vîlceleanu: „Am mare încredere că echipa va câştiga meciul cu Minaur Baia Mare”

Vîlceleanu: „Am mare încredere că echipa va câştiga meciul cu Minaur Baia Mare”

Optimism în rândul oficialilor echipei de handbal CSM Slatina. Viceprimarul Gigi Vîlceleanu este încrezător în obţinerea victoriei în derby-ul cu CS Minaur Baia Mare. Handbalistele slătinene au nevoie de un succes la cel puţin trei goluri, pentru a-şi asigura, în mare parte, accederea directă în Liga Naţională. Marele meci se va disputa duminică, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Aşteptat cu interes de iubitorii handbalului, derby-ul CSM Slatina-CS Minaur Baia Mare se dispută în week-end. Miza meciului este uriașă, echipa care va reuşi să se impună va fi, în mare parte, promovată în Liga Naţională.

Băimărencele au un uşor avantaj, în condiţiile în care sunt avantajate de un joc egal, în timp ce handbalistele slătinene au doar varianta victoriei la cel puţin trei goluri.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, este încrezător înaintea derby-ului promovării.

„În mare măsură, ocupanta primului loc se va decide în acest meci, dar vor mai fi jocuri dificile. Am mare încredere în echipă ca va gestiona jocul în aşa fel încât să-l câştige. Din ce am văzut la ultimele meciuri, fetele sunt în creştere de formă. Nu au o primă specială la acest meci, sunt mobilizate şi concentrate pentru a obţine un rezultat pozitiv. Sunt convins că publicul prezent în sală va încuraja echipa pe tot parcursul partidei, avem mare nevoie de aportul suporterilor”,
a declarat viceprimarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu.

Derby-ul Diviziei A va fi arbitrat de un cuplu cu experienţă în Liga Naţională. Potrivit site-ului FRH, arbitrii desemnaţi pentru jocul CSM Slatina-CS Minaur Baia Mare sunt Mihai Pîrvu și Mihai Potârniche.

 
Alte articole din CSM Slatina:
393 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API