Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 24 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 16 februarie 2017, ora: 15:08
facebook twitter Feed rss
 

Secretar de stat în MT: „În prima decadă a lunii martie avem depunerea de ofertă pentru Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti”

Secretar de stat în MT: „În prima decadă a lunii martie avem depunerea de ofertă pentru Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti”

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Flori, a declarat, miercuri, la Craiova, că foarte mulţi constructori sunt interesaţi de realizarea Autostrăzii Craiova-Piteşti, cu centuri la Slatina şi Balş, acesta fiind şi motivul pentru care termenele s-au amânat succesiv până la 2 martie.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Ovidiu Flori a mai spus că drumul care va lega Craiova de Piteşti va fi autostradă, nu drum expres. El a arătat că au existat mai multe solicitări de clarificări privind documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini, cuprinzând autostrada Craiova-Piteşti şi centurile Slatinei şi Balşului.

„Este o fişă de investiţii aprobată în Masterplanul pentru Transporturi, a fost aprobată anul trecut, în luna septembrie. În momentul de faţă au fost termene succesive care s-au amânat, ultimul 2 martie 2017. Amânările au avut drept cauză solicitările de clarificări care au venit legate de documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini, pentru că a fost un număr foarte mare de solicitări din partea celor interesaţi de această investiţie. Vorbim de o actualizare a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic, cuprinzând autostrada Craiova - Piteşti, centura Slatinei şi centura Balşului, iar în momentul de faţă există finanţare pentru această fază a proiectului. Sperăm ca în prima decadă a lunii martie să avem depunerea de ofertă pentru studiu de fezabilitate şi proiect tehnic”,
a afirmat Ovidiu Flori.

Guvernul a prevăzut în proiectul de buget pe 2017 circa 19 milioane de lei pentru realizarea Autostrăzii Craiova - Slatina - Pitești. Proiectul autostrăzii include şi variantele ocolitoare pentru municipiul Slatina şi oraşul Balş.

 
Alte articole din Administraţie:
505 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”
Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”
Deputatul Iancu: „Legea salarizării unitare va duce la dispariţia «micilor atenţii»”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API