Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 30 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 17 februarie 2017, ora: 10:37
facebook twitter Feed rss
 

Un primar, un fost viceprimar şi doi avocaţi, pe noua listă a ruşinii de la ANAF

Primarul Teodosescu are o datorie de peste 38.000 de lei

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat lista persoanelor fizice cu restanţe de peste 15.000 de lei la stat, la data de 31decembrie 2016, şi neachitate până în prezent. La nivelul judeţului Olt se regăsesc printre datornici un primar, un fost viceprimar, doi avocaţi, dar şi alţi debitori.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Astfel, printre datornicii din judeţul Olt se numără şi Marian Gabriel Diaconu, fostul viceprimar al municipiului Slatina, care are obligaţii restante de 222.341 lei care nu sunt contestate. Un alt angajat al administraţiei publice, actualul primar al Balşului, Mădălin Ady Teodosescu, nu şi-a achitat nici până în prezent datoriile, figurând pe lista ruşinii cu o datorie de 38.370 lei.

Pe lista debitorilor la ANAF figurează şi doi avocaţi: Nina Pascu, cu datorii de peste 200.000 lei, din care obligaţii restante la bugetul de stat în cuantum de 111.075 lei, obligaţii restante la bugetul asigurărilor sociale de stat în sumă de 37.546, obligaţii restante la bugetul asigurărilor pentru şomaj în valoare de 1.559 lei şi obligaţii restante la bugetul asigurărilor de sănătate de 50.211 lei (suma nu a fost contestată de către avocată) şi avocatul Mihai Doru Dumitraşcu care figurează pe această listă de la ANAF cu o datorie totală de 27.823 lei, din care 19.070 lei obligaţii restante la bugetul de stat şi 8.753 lei la bugetul asigurărilor de sănătate.

Obligaţii fiscale restante mari înregistrează Toma Stănescu, din Corabia, cu 723.397 lei; Niculina Petre, din Slatina, cu datorii de 610.347 lei, din care suma de 589.211 lei a fost contestată de către debitoare, Cătălin Florin Ungureanu, din Slatina, cu 204.605 de lei; Tania Mariana Mecic, din Slatina, cu 430.973 lei; Corina Mecic, din Slatina, cu 247.936 lei, Daniel Geru, din Scorniceşti, cu 210.432 lei, Marcel Bondrescu, din Corabia, cu 189.884 lei şi Ilie Costică, din Caracal, cu 189.591lei.

Lista cu contribuabili persoane fizice care au restanţe fiscale mai mari de 15.000 lei poate fi accesată şi descărcată de pe internet. Potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt, Mihaela Marinescu, această listă se publică trimestrial, până în ultima zi a lunii următoare trimestrului de raportare şi cuprinde obligaţiile fiscale restante la sfârşitul trimestrului şi neachitate la data publicării acesteia.


Odată cu modificarea procedurii de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi a cuantumului acestor obligaţii, aprobate prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane: 500.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de mare contribuabil; 250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu; 100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistrează obligaţii fiscale restante şi din desfăşurarea de activităţi economice în mod independent sau exercită profesii liberale; 15.000 lei, în cazul debitorilor persoane fizice, altele decât cele de mai sus.
 

 
Alte articole din Actualitate:
1930 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Diana Berbecaru

Vineri, la Drăgăneşti-Olt a avut loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”. Recunosc, nu m-am aşteptat nicio secundă că voi fi impresionată de acest nou festival care se desfăşoara în judeţul nostru. Dar am avut parte de o adevărată desfăşurarea de forţe şi talent, de care m-am bucurat câtev ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API