Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Cultură » 30 martie 2017, ora: 14:52
facebook twitter Feed rss
 

„Fraţii Karamazov”, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”

„Fraţii Karamazov”, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”

Iubitorii de teatru sunt invitaţi pe 27 aprilie 2017, cu începere de la ora 18.30, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, la un spectacol de excepţie. Este vorba despre piesa de teatru „Fraţii Karamazov” după Feodor Mihailovici Dostoievski.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Preţul unui bilet este de 12,50 lei
Din distribuţia piesei fac parte actorii: Andrei Ciopec, Dani Achim, Costi Apostol, Vlad Benescu, Răzvan Răduţă, Liviu Popa, Florin Crăciun, Adrian Georgescu, Tudor Morgovan, Liudmila Bzovîi, Delia Danciu, Adela Bengescu, Anamaria Olaş, Răzvan Bănică, Adrian Loghin, Cosmin Vijeu, Daniel Nuţă, Eranio Petruşka, Ioana Călin, Călina Epuran, Ana Turcu, Roxana Elena Mancaş, Beatrice Rubică şi Alina Dumitrelea.

Regia şi dramatizarea sunt semnate de Bogdana Darie, decorul şi costumele sunt asigurate de Raluca Alexandrescu, coregrafia este semnată de Lorette Enache, Vlad Benescu, pictură fundal: Cristian Gardin, ilustraţia muzicală: Adrian Loghin, asistent regie: Andrei Ciopec, regizor tehnic: Alexandru Năstase şi light design: Alexandru Bibere.

Biletele se vor pune în vânzare joi, 6 aprilie 2017, începând cu ora 17.30 la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, preţul unui tichet fiind de 12,50 lei.

 
Alte articole din Cultură:
1699 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API