Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 30 martie 2017, ora: 17:38
facebook twitter Feed rss
 

Bani alocaţi pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea fostei Şcoli Sanitare Christiana

Bani alocaţi pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea fostei Şcoli Sanitare Christiana

CJ Olt continuă investiţiile de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, o serie de obiective urmând a fi reabilitate, iar secţiile dotate cu aparatură nouă de ultimă generaţie. Din cele zece milioane de lei alocate pentru acest an, o sumă va fi distribuită pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru fosta clădire unde a funcţionat câţiva ani Şcoala Christiana.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina încearcă să aducă mai aproape secţiile unităţii medicale ce funcţionează în clădirea de pe strada Drăgăneşti.

Astfel, toate cele patru secţii ce funcţionează aici vor fi mutate. Dacă Secţiei de Dermatologie i se va face loc în Corpul Central, modificarea urmând a fi efectuată odată cu demararea noului proiect pentru cea mai mare clădire a spitalului, Compartimetul de Neuropsihiatrie Infantilă va fi adus la etajul al şaptelea al Blocului Materno-Infantil, scutindu-i pe micuţii care au nevoie de o astfel de consultaţie de un drum inutil.

În bugetul alocat de CJ Olt unităţii medicale slătinene au fost prinse şi fonduri pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea reabilitării clădirii fostei Şcoli Postliceale Sanitare Christiana. După modernizarea acestei locaţii, aici vor fi mutate Secţia de Psihiatrie şi Centrul de Sănătate Mintală.

 
Alte articole din Sănătate:
1630 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API