Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 2 aprilie 2017, ora: 17:11
facebook twitter Feed rss
 

CSM Slatina, aproape sigură de prezenţa în Liga Naţională după victoria cu CSU Reşiţa

CSM Slatina, aproape sigură de prezenţa în Liga Naţională după victoria cu CSU Reşiţa

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat derby-ul din deplasare cu CSU Reşiţa, scor 17-28, la capătul unui joc pe care l-a dominat în totalitate. În urma succesului înregistrat, gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora nu mai poate rata primul loc, care asigură accederea directă pe prima scenă a handbalului românesc.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

CSM Slatina este cu un pas în Liga Naţională. Cu o singură înfrângere în actualul sezon, gruparea preluată în vară de Victorina Bora este aproape de atingerea obiectivului, promovarea în Liga Naţională. Duminică, slătinencele au susţinut ultimul joc ceva mai dificil din acest retur, în deplasare, cu CSU Reşiţa.

 

Hanbalistele slătinene n-au avut emoţii în obţinerea punctelor puse în joc, obţinând o victorie clară cu 28-17. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul jocului, dominând întâlnirea de la un capăt la altul. În urma succesului înregistrat, CSM Slatina şi-a consolidat poziţia de lider.

 

În ultimele meciuri din acest sezon, echipa slătineană va întâlni adversare accesibile, ecuaţia promovării fiind rezolvată cu victoria de la Reşiţa.


CSM Slatina: Nagy, Diaconu, Dumitrache, Moisin, Veşcă (7 goluri), Drăghici (6 goluri), Constantinescu (un gol), Fulgoi, Popescu (4 goluri, Andrei, Amoagdei(2 goluri), Lazăr (4 goluri), Ostase (4 goluri), Pătuleanu.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API