Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Politică » 3 aprilie 2017, ora: 17:19
facebook twitter Feed rss
 

„Tehnocratul” Cotarcea are termen în luna mai, în procesul în care cere Prefecturii prima de instalare pe funcţie

„Tehnocratul” Cotarcea are termen în luna mai, în procesul în care cere Prefecturii prima de instalare pe funcţie

Primul termen al procesului în care subprefectul de Olt Ionuţ Cotarcea îşi cere prima de instalare pe funcţie a fost stabilit de Tribunalul Olt pentru data de 16 mai.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Instalat pe funcţie de Guvernul Cioloş, în octombrie 2016, Cotarcea solicită prima de instalare care susţine că i se cuvine potrivit prevederilor Legii 188/1999, actualizată, privind statutul funcţionarilor publici.

Numit în funcţia de subprefect de Guvernul Tehnocrat, condus de Dacian Cioloş, Ionuţ Cotarcea are strânse legături cu Partidul Naţional Liberal, al cărui membru a şi fost, până în 2014.

Susţinut în PNL de şeful organizaţiei Balş, Mădălin Teodosescu, dar şi de şeful organizaţiei judeţene, Gigel Ştirbu, tânărul Ionuţ Cotarcea a reuşit, în 2013, să ocupe funcţia de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii.

În 2014, după destrămarea USL-ului, formaţiune care îl propulsase la Bucureşti, Ionuţ Cotarcea şi-a simţit funcţia în pericol, aşa că a susţinut concurs pentru un post în cadrul aceleiaşi instituţii. Astfel, din noiembrie 2014, a fost directorul Direcţiei Juridice şi Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. Tot în 2014, Cotarcea a demisionat din PNL, dar nu pentru că nu l-ar mai fi reprezentat doctrina liberală, ci pentru că statutul de înalt funcţionar public i-o impunea.

Cotarcea are zilele numărate în funcţia de subprefect de Olt, acesta urmând să fie înlocuit de o persoană susţinută de ALDE, cel mai probabil de consilierul loca de la Slatina, Radu Ioniţă.

 
Alte articole din Politică:
1676 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. coco  4 aprilie 2017, 08:17
Frumoasa evolutie profesionala a mai avut acest om. Dute, ca subprefect nu te-ai văzut, domnule.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API