Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Învăţământ » 6 aprilie 2017, ora: 17:15
facebook twitter Feed rss
 

Concursul pentru adjuncţii ISJ Olt. Mariana Gheorghe şi Florica Grecu s-au retras din concurs, iar Camelia Tiţa a picat interviul

Concursul pentru adjuncţii ISJ Olt. Mariana Gheorghe şi Florica Grecu s-au retras din concurs, iar Camelia Tiţa a picat interviul

Actualele ocupante ale posturilor de inspector şcolar general adjunct, Mariana Gheorghe şi Florica Grecu, s-au retras din concursul pentru ocuparea funcţiilor, desfăşurat joi, în timp ce cea de-a treia candidată, fosta liberală Camelia Tiţa, a picat proba interviului.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Concursul s-a desfăşurat joi, la sediul Ministerului Educaţiei, cei trei candidaţi pentru cele două posturi de inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt având de susţinut două probe: un test grilă, eliminatoriu, şi un interviu în faţa unei comisii formate din cinci membri.

Potrivit informaţiilor obţinute de Gazeta Nouă, atât Mariana Gheorghe, cât şi Florica Grecu au luat decizia să se retragă din concurs, din motive personale. Camelia Tiţa, cea de a treia candidată, a picat cea de a doua probă, interviul.

Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost numite pe funcţie, pe 27 februarie, de ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, cele două înlocuindu-le pe fostele liberale Arina Georgescu şi Dalia Cârstea, între timp trecute la ALDE.

 
Alte articole din Învăţământ:
2515 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API