Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 7 aprilie 2017, ora: 11:41
facebook twitter Feed rss
 

Note mici pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru şefia DSP Olt. Toţi cei patru olteni au fost respinşi

Note mici pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru şefia DSP Olt. Toţi cei patru olteni au fost respinşi

Cei patru candidaţi olteni înscrişi la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Olt nu au obţinut note de trecere la prima probă. Cea mai mare notă a fost obţinută de medicul Talia Cincă, 47,2, directorul interimar al instituţiei din judeţ.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

DSP Olt nu va avea nici de această dată director cu concurs, după ce toţi cei patru candidaţi au picat examenul organizat de ANFP.

Astfel, cea mai mare notă a fost obţinută de medicul Talia Cincă, 47,2, fiind urmată de Livia Teleu, cu 39,8 puncte, Viorel Ionescu, 13 puncte, iar cea mai mică notă aparţine lui Andrei Iordache, care a fost notat doar cu şapte puncte.

Astfel, niciun candidat din judeţ care a râvnit la postul de conducere din fruntea DSPOlt nu a reuşit să acceadă în faza superioară a concursului, la interviu, pentru că aceştia aveau nevoie de minimum 70 de puncte.

Candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în cel mult 24 de ore, dar este greu de crezut că notele obţinute ar putea fi modificate.

Din cei 37 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea posturilor de conducere vacante de director de la nivelul celor 16 direcţii de sănătate din ţară, doar doi au fost declaraţi admişi după prima probă, Mihai Moiescu, candidatul pentru DSP Cluj obţinând 70 de puncte, iar cel pentru DSP Buzău, Cristina Ungureanu, 76 de puncte.

 
Alte articole din Sănătate:
2580 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API