Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Învăţământ » 7 aprilie 2017, ora: 11:50
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Zeci de elevi din cinci judeţe, la Concursul interjudeţean de antreprenoriat, organizat de CE „Petre S. Aurelian” Slatina

Acest articol conţine 5 poze
FOTO. Zeci de elevi din cinci judeţe, la Concursul interjudeţean de antreprenoriat, organizat de CE „Petre S. Aurelian” Slatina

60 de elevi din cinci judeţe au participat, vineri, la Concursul Interjudeţean „Antreprenor de succes”, ediţia a III-a, desfăşurat la Colegiul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţi ai AJOFM Olt, ai Corpului Experţilor Contabili Slatina, dar şi directorul USAMV Slatina, profesorul universitar Ion Bozgă.

Au participat elevi din judeţele Olt, Vâlcea, Mehedinţi, Galaţi şi Hunedoara.

Coordonatorul concursului, directorul adjunct al CE „Petre S. Aurelian”, Jenica Urdeş, le-a vorbit participanţilor la concurs despre vocaţia de antreprenor.

„Faptul că sunteţi astăzi aici este o speranţă că în viitor mulţi dintre voi veţi deveni antreprenori de succes. De ce antreprenoriat?  Pentru că activitatea antreprenorilor are un impact puternic asupra lumii, ei sunt cei care fac ca lucrurile să se mişte, sunt cei care descoperă produse noi, cei care le promovează, dar tot ei sunt cei care asigură un loc de muncă pentru marea populaţie a globului. Antreprenoriatul este o competenţă pe care o dobândiţi studiind modulele şi disciplinele din şcoală. Se pare că, în sfârşit, şi sistemul de învăţământ din România a realizat că trebuie pregătiţi şi antreprenori, adică angajatori, nu numai angajaţi”, a afirmat Jenica Urdeş.

Ion Bozgă a împărtăşit din experienţa sa de antreprenor, adăugând că şi eşecul poate fi un factor mobilizator.

 
Alte articole din Învăţământ:
1297 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API