Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 7 aprilie 2017, ora: 14:39
facebook twitter Feed rss
 

CSM Slatina primeşte vizita lanternei seriei, ACS Chişineu-Criş

CSM Slatina primeşte vizita lanternei seriei, ACS Chişineu-Criş

Echipa de handbal CSM Slatina continuă cursa promovării directe cu un meci facil, pe teren propriu. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor primi vizita ultimei clasate, formaţia arădeană ACS Chişineu-Criş. Adversara slătinencelor a acumulat un punct în toate meciurile disputate din acest sezon.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Cu un picior în Liga Naţională, echipa de handbal CSM Slatina mai are câteva meciuri de susţinut din actualul sezon. Ultimele jocuri sunt programate în compania unor formaţii accesibile.

În runda actuală, lanterna seriei, ACS Chişineu-Criş, este adversara handbalistelor aflate sub comanda Victorinei Bora. Echipa arădeană a înregistrat un egal în cele 16 meciuri disputate. Prin urmare, slătinencele vor avea o misiune facilă în a obţine victoria. De altfel, Victorina Bora va avea posibilitatea să ruleze întreg lotul aflat la dispoziţie. Cel mai probabil, jucătoarele care au revenit după accidentările suferite vor beneficia de multe minute în jocul cu echipa arădeană.  

CSM Slatina-ACS Chişineu-Criş se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Slătinencele se află pe primul loc, care asigură promovarea directă, având un avans de trei lungimi distanţă faţă de CS Minaur Baia Mare.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API