Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Politică » 10 aprilie 2017, ora: 13:25
facebook twitter Feed rss
 

PNL Slatina îşi caută membrii din uşă-n uşă, după ce i-a apelat telefonic, dar n-a răspuns nimeni

PNL Slatina îşi caută membrii din uşă-n uşă, după ce i-a apelat telefonic, dar n-a răspuns nimeni

PNL Slatina îşi caută membrii de partid din uşă-n uşă pentru că nu răspund la telefon când sunt convocaţi la partid, în contextul în care mulţi au părăsit organizaţia după alegerile parlamentare.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Noul preşedinte al PNL Slatina, ales la finalul săptămânii trecute, Sorin Ţîrcomnicu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că mulţi dintre membri n-au răspuns la telefon, atunci când au fost convocaţi de reprezentanţii partidului. El a adăugat că aproximativ 250 de persoane mai sunt în organizaţia municipală a liberalilor, după o serie de plecări din partid, după dezastrul înregistrat la parlamentare.

„Peste 250 de membri mai sunt în organizaţie, la ora actuală. 200-250, cam acolo. Nu putem să facem o evaluare exactă pentru că foarte mulţi nu au răspuns la telefoane, atunci când au fost convocaţi. O să demarăm, în scurt timp, contactarea lor la uşa membrului, dacă nu vor răspunde în continuare la telefon. O să trimitem oameni să ne spună dacă mai fac parte din Partidul Naţional Liberal sau nu. Da, numărul membrilor este în scădere. Nu vedeţi şi dumneavoastră câţi au plecat?!”, a declarat Ţîrcomnicu.

Liderul liberalilor slătineni a explicat că, în mandatele altor preşedinţi, se obişnuia ca noii membri de partid să fie prezentaţi doar scriptic, fără a şti dacă acele persoane chiar există.

„Evidenţele au fost de nebăgat în seamă, până la urmă, pentru că apăreau două mii de membri. Nu vă miraţi! Vechile conduceri veneau şi spuneau că, spre exemplu, au mai băgat 80 de membri. Noi vedeam hârtiile, dar nu vedeam niciodată oamenii. Eu spuneam de fiecare dată ca, atunci când îi primeam, să-i şi vedem dacă sunt ai noştri sau doar hârtii. Aceşti oameni au existat doar pe hârtie. Acum vom face selecţia om cu om. Uşile partidului sunt larg deschise pentru oricine va veni să muncească la Partidul Naţional Liberal. Dar cine vine va pleca de la zero”, a mai spus Sorin Ţîrcomnicu.

Acesta a fixat şi un obiectiv îndrăzneţ organizaţiei municipale Slatina.

„Un obiectiv al mandatului meu este ca la alegerile europarlamentare să ne comportăm cât mai onorabil. Nu pot să dau procente. Vrem să obţinem un scor peste media naţională a partidului”,
a conchis preşedintele PNL Slatina.

 
Alte articole din Politică:
1872 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API