Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 24 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Politică » 10 aprilie 2017, ora: 13:25
facebook twitter Feed rss
 

PNL Slatina îşi caută membrii din uşă-n uşă, după ce i-a apelat telefonic, dar n-a răspuns nimeni

PNL Slatina îşi caută membrii din uşă-n uşă, după ce i-a apelat telefonic, dar n-a răspuns nimeni

PNL Slatina îşi caută membrii de partid din uşă-n uşă pentru că nu răspund la telefon când sunt convocaţi la partid, în contextul în care mulţi au părăsit organizaţia după alegerile parlamentare.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Noul preşedinte al PNL Slatina, ales la finalul săptămânii trecute, Sorin Ţîrcomnicu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că mulţi dintre membri n-au răspuns la telefon, atunci când au fost convocaţi de reprezentanţii partidului. El a adăugat că aproximativ 250 de persoane mai sunt în organizaţia municipală a liberalilor, după o serie de plecări din partid, după dezastrul înregistrat la parlamentare.

„Peste 250 de membri mai sunt în organizaţie, la ora actuală. 200-250, cam acolo. Nu putem să facem o evaluare exactă pentru că foarte mulţi nu au răspuns la telefoane, atunci când au fost convocaţi. O să demarăm, în scurt timp, contactarea lor la uşa membrului, dacă nu vor răspunde în continuare la telefon. O să trimitem oameni să ne spună dacă mai fac parte din Partidul Naţional Liberal sau nu. Da, numărul membrilor este în scădere. Nu vedeţi şi dumneavoastră câţi au plecat?!”, a declarat Ţîrcomnicu.

Liderul liberalilor slătineni a explicat că, în mandatele altor preşedinţi, se obişnuia ca noii membri de partid să fie prezentaţi doar scriptic, fără a şti dacă acele persoane chiar există.

„Evidenţele au fost de nebăgat în seamă, până la urmă, pentru că apăreau două mii de membri. Nu vă miraţi! Vechile conduceri veneau şi spuneau că, spre exemplu, au mai băgat 80 de membri. Noi vedeam hârtiile, dar nu vedeam niciodată oamenii. Eu spuneam de fiecare dată ca, atunci când îi primeam, să-i şi vedem dacă sunt ai noştri sau doar hârtii. Aceşti oameni au existat doar pe hârtie. Acum vom face selecţia om cu om. Uşile partidului sunt larg deschise pentru oricine va veni să muncească la Partidul Naţional Liberal. Dar cine vine va pleca de la zero”, a mai spus Sorin Ţîrcomnicu.

Acesta a fixat şi un obiectiv îndrăzneţ organizaţiei municipale Slatina.

„Un obiectiv al mandatului meu este ca la alegerile europarlamentare să ne comportăm cât mai onorabil. Nu pot să dau procente. Vrem să obţinem un scor peste media naţională a partidului”,
a conchis preşedintele PNL Slatina.

 
Alte articole din Politică:
918 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”
Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”
Deputatul Iancu: „Legea salarizării unitare va duce la dispariţia «micilor atenţii»”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API