Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 10 aprilie 2017, ora: 16:05
facebook twitter Feed rss
 

Slatina: Începe distribuirea tichetelor sociale de Paşte. Care sunt magazinele partenere

Acest articol conţine 4 poze
Slatina: Începe distribuirea tichetelor sociale de Paşte. Care sunt magazinele partenere

Municipalitatea începe, miercuri, distribuirea tichetelor sociale de Paşte, peste 5.900 de slătineni beneficiind de această măsură.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Slatina, operaţiunea se va derula prin intermediul Poştei Române.

Astfel, din numărul total de 6.100 cereri depuse iniţial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat şi pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menţionate un număr de 5.964 persoane.
            
Acţiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 16 ianuarie - 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraş, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.
            
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei per beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
           
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unităţi comerciale de pe raza municipiului. Lista acestora este ataşată articolului.

„Lista completă a acestor unităţi comerciale va fi ataşată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este ataşată şi prezentului comunicat, dar poate fi consultată online în timp real şi pe siteul Primăriei municipiului Slatina - www.primariaslatina.ro, rubrica «Informaţii de interes public»”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

 
Alte articole din Administraţie:
1529 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API