Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 11 aprilie 2017, ora: 14:40
facebook twitter Feed rss
 

Se retrasează parcările din Slatina. Primărie: „Acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea locurilor de parcare”

Se retrasează parcările din Slatina. Primărie: „Acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea locurilor de parcare”

Lucrări de trasare a locurilor de parcare din Slatina vor începe de miercuri, cu zonele adiacente străzilor Viorelelor, Victoriei, Trandafirilor şi Păcii.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Primăriei Slatina spun că slătinenii din aceste zone vor fi notificaţi, în prealabil să-şi mute autoturismele parcate.

„Cu acest prilej adresăm rugămintea către proprietarii de autovehicule ce obişnuiesc să parcheze în zona străzilor menţionate să îşi mute autovehiculele din perimetru în ziua ce va fi anunţată printr-o notă la intrările în blocurile din zonă pentru lucrările de trasare a locurilor de parcare, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere. Lucrările de trasare a locurilor de parcare vor continua în zilele următoare şi pe alte străzi din municipiu”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Edilii au ţinut să transmită că retrasarea parcărilor nu înseamnă că a început acţiunea de scoatere spre închiriere a locurilor de parcare.

„Vă informăm că acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea de locuri de parcare, acest lucru urmând a fi anunţat din vreme prin toate sursele de informare publică”, mai arată documentul citat.

Slătinenii vor avea posibilitatea să-şi rezerve locul de parcare, în schimbul unui abonament lunar sau anual, potrivit regulamentului pentru parcările din municipiu, pe care îl pregăteşte Primăria Slatina.

Închirierea locurilor de parcare se va face în ordinea următoare: persoane cu dizabilităţi, persoanele care au domiciliul în zona sistematizată şi deţin un autovehicul înmatriculat la adresa de domiciliu, apoi sunt persoanele care deţin locuinţă în zonă, dar au maşină în leasing sau cu contract de comodat, după aceea urmează persoane care nu au domiciliul în zonă, dar deţin un imobil acolo, după aceea persoane juridice şi alţi cetăţeni

 
Alte articole din Administraţie:
1448 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API