Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 25 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 11 aprilie 2017, ora: 14:40
facebook twitter Feed rss
 

Se retrasează parcările din Slatina. Primărie: „Acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea locurilor de parcare”

Se retrasează parcările din Slatina. Primărie: „Acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea locurilor de parcare”

Lucrări de trasare a locurilor de parcare din Slatina vor începe de miercuri, cu zonele adiacente străzilor Viorelelor, Victoriei, Trandafirilor şi Păcii.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Primăriei Slatina spun că slătinenii din aceste zone vor fi notificaţi, în prealabil să-şi mute autoturismele parcate.

„Cu acest prilej adresăm rugămintea către proprietarii de autovehicule ce obişnuiesc să parcheze în zona străzilor menţionate să îşi mute autovehiculele din perimetru în ziua ce va fi anunţată printr-o notă la intrările în blocurile din zonă pentru lucrările de trasare a locurilor de parcare, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere. Lucrările de trasare a locurilor de parcare vor continua în zilele următoare şi pe alte străzi din municipiu”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Edilii au ţinut să transmită că retrasarea parcărilor nu înseamnă că a început acţiunea de scoatere spre închiriere a locurilor de parcare.

„Vă informăm că acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea de locuri de parcare, acest lucru urmând a fi anunţat din vreme prin toate sursele de informare publică”, mai arată documentul citat.

Slătinenii vor avea posibilitatea să-şi rezerve locul de parcare, în schimbul unui abonament lunar sau anual, potrivit regulamentului pentru parcările din municipiu, pe care îl pregăteşte Primăria Slatina.

Închirierea locurilor de parcare se va face în ordinea următoare: persoane cu dizabilităţi, persoanele care au domiciliul în zona sistematizată şi deţin un autovehicul înmatriculat la adresa de domiciliu, apoi sunt persoanele care deţin locuinţă în zonă, dar au maşină în leasing sau cu contract de comodat, după aceea urmează persoane care nu au domiciliul în zonă, dar deţin un imobil acolo, după aceea persoane juridice şi alţi cetăţeni

 
Alte articole din Administraţie:
739 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Trei elevi din Caracal şi Slatina, calificaţi în Lotul Naţional de Matematică pentru Juniori
Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi
Costel Moisescu ales preşedinte al PNL Olt. Candidatura primarului din Balş, respinsă pe motiv de tardivitate
Dr. Georgescu: „Pe Secţia de Urologie se poate face orice intervenţie chirurgicală, la fel ca în clinici private din ţară”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API