Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 11 aprilie 2017, ora: 15:49
facebook twitter Feed rss
 

Primăria Slatina vrea să instaleze toalete publice în tot oraşul

Primăria Slatina vrea să instaleze toalete publice în tot oraşul

O mai veche problemă a locuitorilor municipiului Slatina, lipsa toaletelor publice, este pe cale să-şi găsească rezolvarea. Municipalitatea a comandat un studiu de fezabilitate pentru instalarea de WC-uri în tot oraşul.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a afirmat că încă nu s-a stabilit cum vor fi aceste toalete, în sensul de ce facilităţi vor oferi.

„Vom comanda un studiu de fezabilitate pentru amenajarea de toalete publice pe raza municipiului Slatina. Contează să fie, indiferent dacă vor fi «inteligente» sau nu”, a declarat Moţ.

Firma care se ocupă de serviciul de salubritate din municipiu a instalat, în martie 2014, o toaletă publică automată, care funcţionează în zona Fântânei Speranţei. Accesul costă doar 50 de bani şi, potrivit reprezentanţilor Salubris, toaleta este o investiţie care se degradează cu greu.

Investiţia în toaleta „inteligentă” s-a ridicat la aproximativ 28.000 de euro, fiind incluse şi costurile transportului şi montajului. O astfel de toaletă automată mai este întâlnită doar în Piteşti şi Bucureşti.

 
Alte articole din Administraţie:
1469 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API