Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Societate » 12 aprilie 2017, ora: 14:42
facebook twitter Feed rss
 

Zeci de copii din căsuţele de tip familial, petrecere şi voie bună în curtea DGASPC Olt

Acest articol conţine 6 poze
Zeci de copii din căsuţele de tip familial, petrecere şi voie bună în curtea DGASPC Olt

Curtea DGASPC Olt a răsunat de cântece şi voie bună, miercuri, zeci de copii din căsuţele de tip familial aducând laudă lui Iisus. În aşteptarea Iepuraşului, micuţii au primit cozonac, mere şi gogoşi.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

În aşteptarea Paştelui, zeci de copii din căsuţele de tip familial au cântat şi au spus poezii despre iubirea necondiţionată. Cu dezinvoltura specifică, aceştia au încântat asistenţa, arătând astfel că în ciuda dezinteresului afişat de familiile biolgice aceşti micuţi oferă o dragoste sinceră. Cel mai hazliu a fost Florin, un copil de şase ani, care s-a încurcat după ce a spus prima stofă a poeziei. Spontan, acesta a cerut ajutor în public.

La finalul micii petreceri din curtea DGASPC Olt, copii au primit cozonac, gogoşi şi plăcintă.

Directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca, a declarat că la această activitatea specifică Sărbătorilor Pascale au participat copii din Centrele Amicii şi Centrul de Zi Slatina, dar şi de la „Sfântul Andrei” şi Căsuţele „Valentin”.    
 
„Este o activitate specifică acestei sărbători. Iubirea este cel mai important lucru de care au nevoie şi copiii noştri. În această săptămână vorbim de iubirea lui Dumnezeu, care ne iubeşte necondiţionat pe fiecare dintre noi. La acest eveniment au participat în jur de 30 de copii de la Centrul Amicii şi Centrul de Zi Slatina, Sfântul Andrei şi Căsuţele Valentin, care au cânta şi au interpretat cântece. Micuţii au fost îndulciţi cu plăcinte, mere, gogoşi, cozonaci, dar şi tradiţionalele ouă roşii”, a spus Piroşca.

Preotul paroh de la Biserica Sfântul Nicolae le-a vorbit copiilor pe înţelesul lor despre simbolistica acestor zile.

Copiii vor merge să ia Lumină alături de reprezentanţii DGASPC Olt şi vor petrece Paştele în căsuţe, în familia instituţiei, cu o masă specială.

 
Alte articole din Societate:
433 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API