Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 12 aprilie 2017, ora: 15:31
facebook twitter Feed rss
 

Reabilitarea Drumului Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, în linie dreaptă

Reabilitarea Drumului Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, în linie dreaptă

Ultimele detalii pentru finalizarea documentaţiei proiectului privind reabilitarea a peste 60 de kilometri din Drumul Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa sunt puse la punct, în aceste zile, de reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt. Proiectul este finanţat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Astfel, consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, un proiect care vizează modificarea unor valori din acest proiect, în concordanţă cu scăderea Taxei pe Valoare Adăugată (TVA).

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că, până săptămâna viitoare toată documentaţia pentru acest proiect cu fonduri europene va fi gata.

„Avem în calendar ca, până pe 18 aprilie, să finalizăm toate clarificările pe care ni le-au cerut. Astăzi, am modificat valoarea proiectului datorită scăderii TVA-ului şi, tot din acest motiv, se modifică şi contribuţia pe care trebuie să o depună Consiliul Judeţean. Avem un proiect de hotărâre de guvern care sperăm să intre astăzi pe ordinea de zi şi atunci când vom avea toate aceste elemente, vom depune toate hârtiile şi sperăm să intrăm în faza de precontractare. Din punctul meu de vedere, nu se mai poate întâmpla nimic să nu semnăm acest contract”,
a afirmat şeful CJ Olt.

Proiectul Consiliului Judeţean Olt privind modernizarea DJ 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, care va fi realizat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, are o valoare de 29 de milioane de euro şi urmează să fie executat în termen de patru ani din momentul semnării contractului de atribuire.

De îmbunătăţirile aduse de reabilitarea acestui drum vor beneficia comunităţile locale din Dăneasa, Drăgăneşti-Olt, Mărunţei, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtişoara, Teslui, Verguleasa.

 
Alte articole din Administraţie:
584 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API