Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 25 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 12 aprilie 2017, ora: 15:31
facebook twitter Feed rss
 

Reabilitarea Drumului Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, în linie dreaptă

Reabilitarea Drumului Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, în linie dreaptă

Ultimele detalii pentru finalizarea documentaţiei proiectului privind reabilitarea a peste 60 de kilometri din Drumul Judeţean 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa sunt puse la punct, în aceste zile, de reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt. Proiectul este finanţat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Astfel, consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, un proiect care vizează modificarea unor valori din acest proiect, în concordanţă cu scăderea Taxei pe Valoare Adăugată (TVA).

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că, până săptămâna viitoare toată documentaţia pentru acest proiect cu fonduri europene va fi gata.

„Avem în calendar ca, până pe 18 aprilie, să finalizăm toate clarificările pe care ni le-au cerut. Astăzi, am modificat valoarea proiectului datorită scăderii TVA-ului şi, tot din acest motiv, se modifică şi contribuţia pe care trebuie să o depună Consiliul Judeţean. Avem un proiect de hotărâre de guvern care sperăm să intre astăzi pe ordinea de zi şi atunci când vom avea toate aceste elemente, vom depune toate hârtiile şi sperăm să intrăm în faza de precontractare. Din punctul meu de vedere, nu se mai poate întâmpla nimic să nu semnăm acest contract”,
a afirmat şeful CJ Olt.

Proiectul Consiliului Judeţean Olt privind modernizarea DJ 546 Dăneasa - Slatina - Verguleasa, care va fi realizat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, are o valoare de 29 de milioane de euro şi urmează să fie executat în termen de patru ani din momentul semnării contractului de atribuire.

De îmbunătăţirile aduse de reabilitarea acestui drum vor beneficia comunităţile locale din Dăneasa, Drăgăneşti-Olt, Mărunţei, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtişoara, Teslui, Verguleasa.

 
Alte articole din Administraţie:
512 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Trei elevi din Caracal şi Slatina, calificaţi în Lotul Naţional de Matematică pentru Juniori
Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi
Costel Moisescu ales preşedinte al PNL Olt. Candidatura primarului din Balş, respinsă pe motiv de tardivitate
Dr. Georgescu: „Pe Secţia de Urologie se poate face orice intervenţie chirurgicală, la fel ca în clinici private din ţară”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API