Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 12 aprilie 2017, ora: 15:53
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Lucrări de modernizare în comuna Brâncoveni. Se lucrează concomitent la trei investiţii

Acest articol conţine 5 poze
FOTO. Lucrări de modernizare în comuna Brâncoveni. Se lucrează concomitent la trei investiţii

Pe lângă modernizarea, reabilitarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale „Voievod Brâncoveanu”, în comuna Brâncoveni au demarat şi alte lucrări de investiţie - asfaltări, pietruiri şi creare şi mărire de şanţuri pentru scurgerea apelor pluviale.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit primarului comunei, Ion Cheroiu, au fost finalizate lucrările pentru crearea şi mărirea şanţurilor pentru scurgerea apelor pluviale de pe strada Bisericii, dar şi lucrările de asigurare a accesului către proprietăţi prin dispunerea de tuburi din beton pentru fiecare locuinţă.

Utilajele lucrează, la intersecţia Ghiret din Mărghieni, pentru crearea şi mărirea şanţurilor pentru scurgerea apelor pluviale pe strada Strada Zăvoiului, din localitatea Mărgheni.

În satul Ociogi, se pregăteşte asfaltarea pe mai multe străzi, fiind pietruite străzile Mihai Viteazul, Zorilor şi Livezii, lucrări necesare ce preced turnarea straturilor de asfalt.

Între timp, în centrul satului Brâncoveni, se efectuează lucrări de modernizare, reabilitare şi extindere la Şcoala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”.

„Continuăm lucrările pe trei fronturi. Am terminat lucrările la şanţuri şi podeţe pe strada Bisericii şi am continuat cu strada Zăvoiului, din Mărgheni. Am început pietruirea pe străzile Mihai Viteazul, Zorilor si Livezii, din Ociogi. Continuăm lucrările la Şcoala «Voievod Brâncoveanu» din satul Brâncoveni”,
a declarat primarul Ion Cheroiu.

 
Alte articole din Administraţie:
604 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API