Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 25 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 12 aprilie 2017, ora: 16:14
facebook twitter Feed rss
 

DSVSA Olt, zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ, verificate în doar trei zile. Nu au scăpat nici grătarele cu mici

DSVSA Olt, zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ, verificate în doar trei zile. Nu au scăpat nici grătarele cu mici

Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie, DSVSA Olt a intensificat controalele, încercând astfel să prevină apariţia toxiinfecţiilor alimentare. Zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ au fost verificate. Nu au scăpat nici grătarele cu mici, pentru că puţini olteni tranzitează un târg fără să-i guste. Controalele vor continua şi zilele acestea.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Reprezentanţii DSVSA Olt au efectuat o serie de controale la finalul săptămânii trecute. Echipele constituite au urmărit respectarea condiţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de sacrificare, procesare, depozitare, comercializare şi unităţile de alimentaţie publică.

Doar în cele trei zile, au fost verificate trei pieţe agroalimentare din judeţ, şapte magazine alimentare, 12 târguri de animale şi 22 de unităţi de alimentaţie publică (grătare mici), patru unităţi mobile de preparare a gogoşilor şi produselor de tip fast-food, identificate în cadrul târgurilor.

În urma acestor controale, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.800 de lei, precum şi opt avertismente pentru nerespectarea condiţiilor sanitare veterinare privind manipularea igienică a produselor, precum şi desfăşurarea activităţii în spaţii nerecorespunzătoare, fără respectarea condiţilor de igienă.
 

 
Alte articole din Comunitate:
248 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Trei elevi din Caracal şi Slatina, calificaţi în Lotul Naţional de Matematică pentru Juniori
Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi
Costel Moisescu ales preşedinte al PNL Olt. Candidatura primarului din Balş, respinsă pe motiv de tardivitate
Dr. Georgescu: „Pe Secţia de Urologie se poate face orice intervenţie chirurgicală, la fel ca în clinici private din ţară”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API