Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 12 aprilie 2017, ora: 16:14
facebook twitter Feed rss
 

DSVSA Olt, zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ, verificate în doar trei zile. Nu au scăpat nici grătarele cu mici

DSVSA Olt, zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ, verificate în doar trei zile. Nu au scăpat nici grătarele cu mici

Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie, DSVSA Olt a intensificat controalele, încercând astfel să prevină apariţia toxiinfecţiilor alimentare. Zeci de pieţe, târguri şi unităţi alimentare din judeţ au fost verificate. Nu au scăpat nici grătarele cu mici, pentru că puţini olteni tranzitează un târg fără să-i guste. Controalele vor continua şi zilele acestea.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Reprezentanţii DSVSA Olt au efectuat o serie de controale la finalul săptămânii trecute. Echipele constituite au urmărit respectarea condiţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de sacrificare, procesare, depozitare, comercializare şi unităţile de alimentaţie publică.

Doar în cele trei zile, au fost verificate trei pieţe agroalimentare din judeţ, şapte magazine alimentare, 12 târguri de animale şi 22 de unităţi de alimentaţie publică (grătare mici), patru unităţi mobile de preparare a gogoşilor şi produselor de tip fast-food, identificate în cadrul târgurilor.

În urma acestor controale, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.800 de lei, precum şi opt avertismente pentru nerespectarea condiţiilor sanitare veterinare privind manipularea igienică a produselor, precum şi desfăşurarea activităţii în spaţii nerecorespunzătoare, fără respectarea condiţilor de igienă.
 

 
Alte articole din Comunitate:
309 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API