Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 12 aprilie 2017, ora: 17:17
facebook twitter Feed rss
 

Zeci de farmacii din judeţ, deschise de Paşte

Zeci de farmacii din judeţ, deschise de Paşte

Oltenii care se confruntă cu probleme de sănătate chiar în cele două zile de Paşte şi nu au nevoie de asistenţă medicală îşi pot procura medicamente din zecile de farmacii deschise în judeţ.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Zeci de farmacii din Olt vor fi deschise şi în prima şi în a doua zi de Paşte.

Astfel, farmaciile de la Băbiciu, Brastavăţu, Bucinişu, Izvoarele, Movileni, Osica de Sus, Sprâncenata, Tia Mare, Tufeni, Vădastra, Vădăstriţa, Verguleasa, Vişina şi Vultureşti sunt deschis atât pe 16 cât şi pe 17 aprilie până în jurul prânzului.

Când vine vorba de oraşe, în Balş sunt deschise până la ora 13.00 trei farmacii, iar caracalenii au la dispoziţie opt farmacii, doar două dintre ele fiind înschise în prima zi de Paşte. La Corabia, farmaciile de pe strada Popa Şapcă şi cea de pe strada 1 Mai sunt deschise atât duminică, cât şi luni. Tot câte două sunt deschise şi la Drăgăneşti şi Scorniceşti în cele două zile de sărbătoare, în timp ce la Potcova va fi desschisă farmacia din blocul Petrom.

La Slatina, în afara farmaciei non-stop de pe Bulevardul A.I Cuza, mai sunt deschise nouă farmacii în cele două zile, aproape fiecare cartier având câte una disponibilă.
 

 
Alte articole din Sănătate:
290 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API