Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 24 aprilie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 14 aprilie 2017, ora: 10:44
facebook twitter Feed rss
 

Circa 600 de slătineni, beneficiari ai tichetelor sociale de Paşti, n-au fost găsiţi acasă de poştaşi

Circa 600 de slătineni, beneficiari ai tichetelor sociale de Paşti, n-au fost găsiţi acasă de poştaşi

În jur de 600 de beneficiari ai tichetelor sociale distribuite de Primăria Slatina nu au fost găsiţi la domiciliu de poştaşi, aceştia având posibilitatea să le ridice de la oficiile poştale, până pe 21 aprilie.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Slatina, tichetele sociale rămase neridicate şi după data de 21 aprilie vor putea fi revendicate de beneficiari, la sediul Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS).

„Primăria municipiului Slatina anunţă finalizarea primei etape a acţiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paşte. Din numărul total de 5.964 bonuri valorice ce trebuia să ajungă la beneficiari, 90% au fost distribuite efectiv de către factorii poştali. Persoanele beneficiare care nu au fost găsite la domiciliu, în jur de 600, au primit o înştiinţare să se prezinte cu actul de identitate la sediul poştei unde sunt arondaţi începând de astăzi - vineri 14 aprilie, până în data de 21 aprilie. Dacă şi de această dată vor rămâne tichete sociale neridicate, atunci beneficiarii mai au o ultimă şansă pentru a intra în posesia lor în ultima săptămână a acestei luni, de la sediul Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (lângă piaţa Fraţii Buzeşti) din cadrul Primăriei Slatina”, se arată în comunicatul citat.
           
Acţiunea de depunere a cererilor pentru Tichetele Sociale de Paşte s-a derulat în perioada 16 ianuarie - 28 februarie, interval în care circa 6.100 persoane care îndeplineau condiţiile pentru a se număra printre beneficiari (persoane cu handicap grav/accentuat şi pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei) au cerut ajutorul de la primărie. În final, au fost validate 5.964 de cereri.
            
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate, până la sfârşitul anului, pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
           
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul a 122 de unităţi comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unităţi comerciale va fi ataşată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online în timp real şi pe site-ul Primăriei municipiului Slatina - www.primariaslatina.ro, rubrica „Informaţii de interes public”.

 
Alte articole din Social:
455 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
FOTO. Florin Barbu, director ANIF: „Costul energiei electrice pentru irigaţii, suportat de Agenţie. Numărul angajaţilor din filiale creşte la peste 3.000”
Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”
Costel Moisescu, candidează singur la şefia PNL Olt. „Dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat...”
Deputatul Iancu: „Legea salarizării unitare va duce la dispariţia «micilor atenţii»”
Fonduri pentru extinderea reţelei electrice pe strada Carol I din Slatina
Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API