Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 14 aprilie 2017, ora: 11:56
facebook twitter Feed rss
 

Handbalistele de la CSM Slatina au liber de Paşte. Jocul cu CS Mioveni a fost reprogramat

Handbalistele de la CSM Slatina au liber de Paşte. Jocul cu CS Mioveni a fost reprogramat

Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut în Vinerea Paştelui ultimul antrenament. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora au primit liber până marţi, atunci când vor fi reluate pregătirile în vederea abordării ultimelor meciuri din actualul sezon. Gruparea slătineană este aproape promovată în Liga Naţională, fiind singura echipă neînvinsă în acest retur.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Handbalistele slătinene vor avea liber câteva zile cu ocazia Sărbătorilor Pascale. De marţi, jucătoarele pregătite de Victorina Bora vor relua antrenamentele pentru meciul cu CS Mioveni. Slătinenecele ocupă primul loc, care asigură accederea directă în Liga Naţională, cu un avans de trei puncte faţă de principala urmăritoare, CS Minaur Baia Mare.

FRH a reprogramat meciurile din etapa a XXII-a


CSM Slatina va susţine meciul cu junioarele de la CS Mioveni pe data de 28 sau 29 aprilie. Federaţia a decis să amâne cu câteva zile etapa a XXII-a, având în vedere faptul că în acea perioadă se dispută turneul semifinal de la nivelul junioarelor I.

„Federaţia a schimbat programul etapei a XXII-a. Ar terbui să jucăm cu Mioveni pe 28 aprilie, dar vom solicita să fie programat pe 29”,
a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Victorina Bora.

CSM Slatina mai are de disputat, din actualul sezon, în afara confruntării cu CS Mioveni, alte patru partide. Naţional Braşov, ACS Sf. Gheorghe, CSU Timişoara şi SC Mureşul Târgu Mureş vor fi adversarele slătinencelor în actuala ediţie a Diviziei A, care se va încehia pe data de 14 mai.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API