Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 15 aprilie 2017, ora: 16:12
facebook twitter Feed rss
 

Primăria Slatina continuă investiţiile în Parcul Industrial

Primăria Slatina continuă investiţiile în Parcul Industrial

În acest an, vor continua lucrările pentru alimentarea cu energie electrică a Parcului Industrial Slatina, municipalitatea alocând fonduri şi pentru sistematizarea parcului de la ieşirea înspre comuna Milcov.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a afirmat că în acest an se va derula cea de a doua etapă a alimentării cu energie electrică a Parcului Industrial.

„O altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm, în acest an, este alimentarea cu energie electrică a Parcului Industrial Slatina. Este vorba despre cea de a doua etapă pentru care am prins în buget 1.220.000 lei. Se va face tot ce înseamnă linia de medie tensiune, care trece prin Parcul Industrial, care trebuie deviată şi îngropată”, a declarat Moţ.

Primăria Slatina trebuie să creeze şi sistematizarea Parcului Industrial.

„De asemenea, am alocat fonduri pentru un studiu de fezabilitate pentru infrastructura Parcului Industrial. Trebuie să creăm acolo sistematizarea, să facem un drum şi să putem să primim noi agenţi comerciali”, a mai spus Moţ.

Primul locatar al Parcului Industrial Slatina este grupul italian Prysmian.

Construcţia noii unităţi de producţie a grupului din Parcul Industrial al municipiului Slatina a început în anul 2015 şi s-a finalizat în decembrie 2016. Pentru realizarea acestei investiţii, Prysmian Group a achiziţionat, printr-un contract de vânzare-cumpărare, nu mai puţin de 17 hectare de la Primăria Slatina. Tranzacţia a adus în conturile municipalităţii aproximativ 3,4 milioane de lei. Prysmian are facilităţi de producţie în mai mult de 50 de ţări cu 80 de fabrici. În prezent, în noua hală de producţie a SC Prysmian din Parcul Industrial se produc aproape cinci milioane de kilometri de cablu pe an, iar în viitor producţia va ajunge la 10 milioane de kilometri de cablu din fibră optică.
 

 

 

 

 
 
Alte articole din Administraţie:
1881 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API