Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 18 aprilie 2017, ora: 12:02
facebook twitter Feed rss
 

AS Milcov, misiune dificilă în cadrul „intermediarei”

AS Milcov, misiune dificilă în cadrul „intermediarei”

Neînvinsă în acest retur, AS Milcov îşi continuă parcursul în actualul sezon cu un joc dificil, în compania celor de la Voinţa Băbiciu, formaţie situată pe locul al treilea în clasamentul primului eşalon fotbalistic judeţean. Meciul se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Lider al primului eşalon fotbalistic judeţean, AS Milcov nu îşi permite paşi greşiţi în lupta pentru a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare. În runda actuală, în cadrul „intermediarei” programate miercuri, gruparea pregătită de Ionuţ Tache va întâlni, în deplasare, Voinţa Băbiciu, formaţie care, de asemenea, a înregistrat rezultate foarte bune în acest retur. Prin urmare, meciul se anunţă echilibrat, deschis oricărui rezultat.

„Va fi un meci dificil, sper să fim în formă”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, se aşteaptă la un meci dificil, însă speră ca elevii săi să continue forma bună arătată în partidele precedente.

„Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care nu a pierdut de mult timp, alcătuită din jucători cu experineţă. Sper să fim în formă, să câştigăm cele trei puncte. În tur am câştigat, dar niciun joc nu seamănă cu altul. Trebuie să fim concentraţi, să avem atitudine, să obţinem victoria pentru a ne consolida primul loc”,
a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.

Voinţa Băbiciu-AS Milcov se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00, pe terenul din localitate.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API