Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 18 aprilie 2017, ora: 12:11
facebook twitter Feed rss
 

Juventus Slatina, în căutarea punctelor pierdute

Juventus Slatina, în căutarea punctelor pierdute

După remiza din runda precedentă, Juventus Slatina are doar varianta victoriei în jocul de pe teren propriu cu Avântul Coteana, pentru a nu-şi complica mai mult situaţia din clasament. Aspiranta la barajul de promovare se află la patru puncte de liderul AS Milcov, iar orice alt rezultat în afara victoriei în cadrul „intermediarei” de miercuri o poate scoate din lupta pentru primul loc.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Juventus Slatina are mare nevoie de victorie în meciul de pe teren propriu cu Avântul Coteana, formaţie situată în zona inferioară a clasamentului.

Gruparea slătinenă nu-şi permite paşi greşiţi în cursa de urmărire a liderului, mai ales că are de recuperat puncte preţioase după remiza din meciul precedent cu Petrolul Potcoava. Juventus Slatina se află la prima participare în Liga a IV-a, iar obiectivul, încă din primul sezon, este participarea la barajul de promovare.

Juventus Slatina - Avântul Coteana se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00, pe terenul de la Turia, acolo unde formaţia aflată sub comanda lui Valentin Turiac îşi dispută jocurile din organizare proprie.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API