Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 18 aprilie 2017, ora: 13:00
facebook twitter Feed rss
 

Peste cinci sute de solicitări la Ambulanţă, de Paşte. Numărul intervenţiilor a crescut cu 20 la sută

Peste cinci sute de solicitări la Ambulanţă, de Paşte. Numărul intervenţiilor a crescut cu 20 la sută

524 de olteni au avut nevoie de asistenţă medicală de specialitate de Paşte şi au chemat ambulanţa. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt spun că numărul solicitărilor a crescut cu peste 20 la sută.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Sute de pacienţi cu boli cardiovasculare, cu diabet zaharat sau cu colici abdominale au solicitat, în ultimele trei zile, o ambulanţă.

Mulţi au fost şi cei care au întrecut măsura când a venit vorba de alcool şi au avut nevoie de asistenţă medicală de specialitate.

Medicul din cadrul SJA Olt, Mădălina Deloreanu, a precizat că numărul solicitărilor a crescut cu 20 de procente în aceste zile de sărbătoare.

„În 72 de ore am avut 524 de solicitări. Se observă o creştere cu 20 la sută faţă de solicitările dintr-o perioadă obişnuită. Au predominat pacienţii cu boli cardiovasculare care s-au decompensat, şi anume crize de tensiune arterială, accidente vasculare cerebrale, pacienţi cu diabet zaharat care s-au decompensat, pacienţi cu colici abdominale. Din cauza consumului de alcool, unuii pacienţi au prezentat agitaţie psihomotorie”, a spus Deloreanu.

Autosanitarele SJA au intervenit şi la cele opt accidente ce au avut loc pe raza judeţului în ultimele trei zile. Cel mai grav a fost accidentul de la Vişina, de duminică, când au fost implicate 11 victime, aici intervenind două maşini SMURD, cinci ambulanţe ale SJA Olt, dar şi descarcerarea.

 
Alte articole din Comunitate:
1116 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API