Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 18 aprilie 2017, ora: 13:10
facebook twitter Feed rss
 

CSS Slatina primeşte vizita celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

CSS Slatina primeşte vizita celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

Lider al seriei, echipa de juniori Under 19 de la CSS Slatina primeşte, în cadrul „intermediarei” de miercuri, vizita celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Gruparea pregătită de Iulian Mitrache vine după eşecul cu LPS Slatina, iar moralul este destul de scăzut. Cu toate astea, slătinenii au prima şansă la victorie.

„Cred că va fi un joc echilibrat. Sper să avem o stare de spirit bună, să ieşim învingători. Meciurile directe sunt în favoarea noastră, însă trebuie să fim concentraţi, să obţinem punctele puse în joc. Mai sunt nouă etape, sperăm să ne atingem obiectivul, să câştigăm seria. În acest joc nu voi putea conta pe Marius Terci, suspendat după ce a încasat cartonaş roşu în jocul precedent”, a precizat antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

CSS Slatina-Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” se va disputa miercuri, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API