Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 18 aprilie 2017, ora: 13:42
facebook twitter Feed rss
 

Sute de amenzi şi zeci de permise de conducere reţinute de poliţişti, în weekendul de Paşte

Sute de amenzi şi zeci de permise de conducere reţinute de poliţişti, în weekendul de Paşte

Poliţiştii olteni au aplicat, în weekendul de Paşte, amenzi în valoare de peste 90.500 lei, reţinând totodată 20 de permise de conducere.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, în perioada 14 - 17 aprilie, poliţiştii au aplicat 312 de sancţiuni, în valoare de 90.515 lei. Dintre acestea, 51 au fost pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 228 de sancţiuni contravenţionale, 99 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi şapte pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

„Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile pascale. În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, aceasta datorându-se şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La nivelul judeţului Olt, peste 700 de poliţişti, dintre care 516 de ordine publică, 137 de rutieră, 58 de investigaţii criminale, 15 de economic, au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale.

 
Alte articole din Eveniment:
1404 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API