Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 18 aprilie 2017, ora: 13:51
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Athletic Slatina, experienţă unică la Villarreal

Acest articol conţine 5 poze
FOTO. Athletic Slatina, experienţă unică la Villarreal

Experienţă extraordinară pentru puştii de la Athletic Slatina. Grupa 2006 a participat de Paşte la turneul internaţional organizat de clubul spaniol Villarreal. Chiar dacă nu au trecut de grupe, slătinenii au avut şansa de a evolua contra unor echipe puternice, acumulând astfel experienţă competiţională. Mai mult, puştii de la Athletic Slatina au avut şansa de a fi prezenţi pe Stadionul „Mestalla” la meciul Valencia-Sevilla.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Slătinenii au întâlnit, în meciurile din grupe, echipe ce aveau în componenţă sportivi născuţi 2005. În aceste condiţii, n-au reuşit să se califice mai departe, aceştia înregistrând un egal şi două înfrângeri. Cu toate astea, turneul a fost extrem de util.

„Chiar dacă nu am reuşit să accedem în faza superioară a competiţiei, au fost trei meciuri în care copiii noştri au practicat un fotbal modern şi spectaculos, apreciat de mulţi dintre cei prezenţi la turenu. Diferenţele de vârstă şi forţă fizică nu au putut fi compensate prin tehnicitate şi inteligenţă. Sperăm să fie o experienţă utilă pentru copii şi să înveţe că fotbalul de performanţă nu înseamnă numai talent, ci şi foarte multă muncă, ambiţie, curaj şi perseverenţă”,
a precizat Sebastian Noaţă, antrenor la Athletic Slatina, alături de Dan Baciu.

Athletic Slatina:
Fabian Marian Ioja, Cristian Alexandru Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Mario Nicolae, Luca Zamfir, Mario Ion, Marius Mierlescu, Mihnea Andrei Vasile, Alessio Robert Tudor, Mario Mihalea, Kevin Andreas David, Cristian Alexandru Enachioaia, Andrei Sterie, Ianis Florin Iancu, Luca Teodor Popa, Dragoş Vlădescu, Fabian Bălan.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API